Respawn: Jedi Fallen Order má podobnosti so Sekirom, sme veľkým fanúšikom From Software

Autori prinášajú viac svetla do súbojového systému, ktorý má ukrývať podobnosti s hardcore akčným RPG Sekiro. Štúdiu From Software fandia už od časov King’s Fieldu.

pridal Gam_er 26.7.2019 o 11:26 pod hry
Respawn: Jedi Fallen Order má podobnosti so Sekirom, sme veľkým fanúšikom From Software

HRY > NOVINKY >

Star Wars Jedi: Fallen Order patrí k najočakávanejším titulom roka. Aj napriek tomu, že vyjde pod hlavičkou momentálne nechválne známej EA, o vývoj sa stará Respawn, ktorý sa vďaka Apex Legends Titanfallu teší dobrej povesti u hráčov. V prípade novinky pôjde po rokoch o prvú akčnú hru zo Star Wars univerza zameranú na kampaň jedného hráča. 

To, čo sme videli na E3, vyzeralo celkom sľubne, aj keď vývojári neboli úplne pripravení, pokiaľ ide o štruktúru Jedi Fallen Order. Výsledkom je, že sme sa nedozvedeli veľa konkrétnych vecí a hrateľná ukážka zanechala otázniky, najmä čo sa týka súbojového systému, ktorý pôsobil veľmi jednoducho. Autori teraz vnášajú do hry trochu viac svetla. V najnovšom rozhovore hru dokonca dvakrát prirovnali k Sekiro: Shadows Die Twice:

Mysleli sme, že by bolo naozaj fajn a príjemné urobiť tento druh hier bez stamina baru. Necháme vás útočiť, necháme vás hádzať sa do strán, využívať veci v prostredí a robiť rôzne veci v súbojoch bez obmedzenia. AI vám povie, či robíte správnu vec. Potvrdilo sa nám, že nie je dobré obmedzovať všetko, čo hráč urobí. Chceme im dať trochu viac angažovanosti, ale ak to preženú, AI im dá facku rovno do tváre. Pre nás bolo pozitívne vedieť, že existuje hra podobná tej našej. Veľmi podobná.

Boli sme obrovským fanúšikom From Software od doby King’s Field. Myslím, že King’s Field II patrí k najobľúbenejším hrám nášho štúdia. Nie je to však o tom, že sa vám hra páči a chcete ju vydávať za svoju, tak vytvoríte to isté. Je to skôr o tom, čo sa z nej môžeme naučiť. O zisteniach, čo je na nej zábavné.

Star Wars Jedi Fallen Order nebude pravdepodobne k hráčom také neúprosné ako Sekiro, aj keď tam podľa vývojárov môžeme nájsť malé podobnosti. Či pritiahne aj fanúšikov hardcore žánru uvidíme 15. novembra, kedy vyjde na PC, PS4 a Xbox One. 





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk