Obťažnosť Cyberpunku 2077 vypne hardcore hráčom UI, hru si však užijú aj tí, ktorí sa nekamarátia s prestrelkami

Autori vysvetľujú, že Cyberpunk 2077 ponúkne naozaj široké možnosti obťažnosti tak, aby sa zavďačil každému. Okrem toho hovoria, prečo ku hre nedostanete žiadne predobjednávkové bonusy.

pridal Gam_er 25.7.2019 o 15:08 pod hry
Obťažnosť Cyberpunku 2077 vypne hardcore hráčom UI, hru si však užijú aj tí, ktorí sa nekamarátia s prestrelkami

HRY > NOVINKY >

Podobne ako Zaklínač 3 a iné hry od CD Projekt RED aj Cyberpunk 2077 ponúkne viac nastavení obťažnosti. Jedným z nich bude Hardcore a znie pomerne intenzívne. Autori potvrdili, že tento režim vypne používateľské rozhranie a pre niektorých hráčov to bude skutočná výzva

Na druhej strane ponúkne očakávaný titul aj možnosti obťažnosti vhodné pre hráčov, ktorí sa až tak nekamarátia s prestrelkami. Zabezpečiť tento cieľ, aby Cyberpunk 2077 vyhovoval aj týmto hráčom, bol pre vývojárov, ako sami tvrdia, skutočný problém:

„Chceme vyrozprávať príbeh a možno ste veľkým fanúšikom Zaklínača, ale necítite sa komfortne pri strieľačkách. Pre tento problém máme k dispozícii konkrétne nastavenia. Dokonca na to máme k dispozícii aj špecifické zbrane. Jednou z nich je napríklad smart gun, ktorá vám pomôže s mierením.”

Tým, ktorí za hru zaplatia vopred však CD Projekt RED neponúkne žiadne bonusy, ako to býva zvykom pri iných tituloch. Autori teraz vysvetľujú, prečo to tak je. Hra dostala dátum vydania na E3, a keď sa tam objavil aj Keanu Reeves, hráči zostali milo prekvapení. Pri príležitosti toho vydali CDPR aj bezplatnú tému na PS4.

V súvislosti s predobjednávkami však štúdio nasleduje rovnaký model, ako predviedli s tretím Zaklínačom. Cyberpunk 2077 predobjednávateľom neponúkne žiadne výhody ani bonusy:

„Nie, toto nerobíme. Každý človek, ktorý si kúpi hru, dostane presne rovnaký in-game obsah bez ohľadu na to, či ju kúpi v predobjednávkach, v deň vydania, alebo o dva roky neskôr.

Aj napriek absencii bonusov sa však Cyberpunk nevyhol špeciálnym edíciám, na vrchole ktorých stojí zberateľská v hodnote 199 dolárov. 





Páči sa mi! (+8)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19922)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk