Ubisoft - Je dobré, že Cyberpunk 2077 nevychádza v rovnakom štvrťroku ako Watch Dogs: Legion

Finančná konferencia Ubisoftu zosumarizovala posledný fiškálny rok a vyjadrila aj plány do blízkej budúcnosti.

pridal Gam_er 18.7.2019 o 15:54 pod hry
Ubisoft - Je dobré, že Cyberpunk 2077 nevychádza v rovnakom štvrťroku ako Watch Dogs: Legion

HRY > NOVINKY >

Dnes Ubisoft hostil svoju finančnú konferenciu, ktorá sa týkala prvého štvrťroka fiškálneho roka 2019/2020. Vedúce postavy spoločnosti krátko hovorili aj o poslednom štvrťroku. Priznali, že sa potešili dátumu vydania Cyberpunku 2077, pretože keby vyšiel neskôr, mohol by sa dostať do priamej súťaže s Watch Dogs Legion alebo Gods and Monsters. 

Finančný riaditeľ Frédérick Duguet pripustil, že je dobrá správa, že Cyberpunk 2077 sa nenachádza v ich štvrťroku, ale spoločnosť zostane opatrná a bude sa držať svojho predpokladu, že vo štvrtom štvrťroku by mohla existovať silná potenciálna konkurencia. Doterajším kľúčovým bodom pre Ubisoft bolo dosiahnuť fantastické oznámenie Watch Dogs Legion, ktoré sme videli na E3. Ubisoft verí, že sa mu to podarilo a konkurencii vyslal silný odkaz. 

Zároveň sme sa dozvedeli, že platformou s najvyššími tržvami je pre Ubisoft PC, zodpovedné za 34 % jeho zárobku, čím prekonáva všetky ostatné platformy. Druhá skončila PS4 s podielom 31 %, za ňou nasledoval Xbox a mobily. Ubisoft tiež odhalil, že Assassin's Creed Odyssey zaznamenal v prvom štvrťroku veľmi prudký nárast denného záujmu v porovnaní s Origins a The Division 2bolo najväčším herným hitom roka. K situácii sa vyjadril aj šéf spoločnosti, Yves Guillemot:

„Náš profit v prvom štvrťroku do značej miery prekonal cieľ. Bolo to vďaka silnému výkonu našich hier. Najmä Rainbow Six Siege a Assassin's Creed Odyssey a silnému nárastu hráčov, ktorí opakovane investovali do PC a konzol. Je to výsledkom vysokej angažovanosti fanúšikov. Rovnako ako tento veľmi dobrý začiatok fiškálneho roka aj pozitívne prijatie našich hier na E3 potvrdilo naše celoročné očakávania. Ghost Recon Breakpoint bol veľmi dobre viditeľný medzi tvorcami obsahu a získal rekordne vysoké skóre sentimentu zo všetkých hier E3.

Watch Dogs: Legion urobilo obrovský dojem vďaka svojej inovatívnej hrateľnosti, čím dalo značku späť do centra pozornosti. Naša zostava hier pre fiškálny rok 2019/20, ktorá zahŕňa aj Rainbow Six Quarantine a Gods & Monsters, je jednou z našich najsilnejších v posledných piatich rokoch. V najbližších rokoch má Ubisoft ideálnu pozíciu na to, aby využil množstvo príležitostí na vytváranie hodnôt, ktoré sú pred nami. Preto vytvára silný rast príjmov a ďalej zvyšuje svoju ziskovosť.”





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk