Cyberpunk 2077 vás nenechá zabíjať deti a príbehové NPC

Autori Cyberpunku 2077 hovoria viac o možnostiach, ktoré v hre ponúknu. Aj keď bude dovolené veľa, gameplay má svoje limity.

pridal Gam_er 16.7.2019 o 15:47 pod hry
Cyberpunk 2077 vás nenechá zabíjať deti a príbehové NPC

HRY > NOVINKY >

Aj napriek tomu, že Cyberpunk 2077 prinesie hráčom veľa možností, v Night City nebudete môcť robiť všetko, čo si zmyslíte. CD Projekt RED už potvrdil, že voľby v questoch ovplyvnia to, ako sa bude mesto naokolo vás meniť. Ide o jednu z mnohých vecí, z ktorých sú hráči nadšení. Limit tu však bude. Jeden z fanúšikov sa totiž pýtal autorov na oficiálnom účte hry na potenciál náhodných prejavov násilia. Interakcia v tejto oblasti bude hráčov obmedzovať. 

Autori potvrdili, že vás nenechajú zabiť deti ani NPC postavy, ktoré sú prepojené s príbehom. Bez ohľadu na tieto skupiny postáv však budete môcť vyvíjať agresivitu na kohokoľvek, koho stretnete. Čo sa týka NPC postáv, zatiaľ nevieme, či sa obmedzenie zabíjania bude týkať všetkých charakterov, ktoré sa vyskytnú v príbehu, alebo len niektorých vybraných.  

CD Projekt RED tiež vylepšil viacero vecí, ktoré sme mohli vidieť v treťom Zaklínačovi. Jednou z tých najväčších je prístup k príbehu. V prípade Cyberpunku 2077 máme čakať viacero spôsobov, ako pristupovať k scenárom hry, pričom gameplay okorení niekoľko vrstiev komplexnosti:

„Myslíme si, že najväčšie zlepšenie, ktoré sme doteraz dosiahli, a to, ktoré sme chceli zdôrazniť posledným demom, predstavuje vrstvu rozprávania v hrateľnosti zasadenej do hry. Ukážeme vám, že rôzne skilly, ktoré si v hre pestujete, môžu rôzne ovplyvniť spôsob, akým prejdete príbehové úrovne. Môže ísť dokonca o veľmi silné ovplyvnenie hrateľnosti.

Napríklad, môžete si vybrať, aby ste sa na svojej ceste prestrieľali ľahkými zbraňami, ťažkými zbraňami, prešli ju stealth postupom, hackovaním rôznych zariadení, alebo použili špecifické zručnosti, ktoré vám otvoria konkrétne pasáže, ktoré by inak neboli dostupné. Myslíme si, že ide o jednu z veľkých vecí, ktoré sme vám neukázali minulý rok.”

Reč prišla aj na prostredia, ktoré v Cyberpunku 2077 môžete objaviť:

Mesto samozrejme nie je len plochou pevniny, ale ponúka aj budovy. Existujú tu niektoré, do ktorých môžete vstúpiť. Nemôžete vstúpiť do každej, ale niekoľko budov vám bude dostupných. Pre tie sme pripravili aj určitý obsah. Každá z nich má svoje úrovne, ktoré môžete prechádzať rôznym spôsobom. Povedali by sme, že to dodáva mestu oveľa viac priestoru a možností.”

Cyberpunk 2077 vyjde na PC, PS4 a Xbox One 16. apríla 2020. 





Páči sa mi! (+7)






Cyberpunk 2077 vás nenechá zabíjať deti a príbehové NPC
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: CD Projekt / CD Projekt Red
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. december 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18414)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk