Týždenník - televízny Zaklínač sa ukázal

Tento týždeň sme toho mali veľa o Zaklínačovi a aj Cyberpunku.

pridal saver 7.7.2019 o 21:47 pod hry
Týždenník - televízny Zaklínač sa ukázal

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme toho mali veľa o Zaklínačovi a aj Cyberpunku. Zo Zaklínača sa ukazoval TV seriál, kde Henry Cavill ponúkol postery hlavných postáv, a teda aj seba. Rovno sa objavilo porovnanie, ktoré ich porovnáva s hrou. A pridal sa aj kaskadér Vladimír Furdík, ktorý povedal o tom, že Henry je s mečom výborný. 

Zo Cyberpunku 2077 sme tu mali informáciu o začiatočných lokalitách a troch minulostí postáv, objavila sa aj informácia, že CD Projekt robí hneď na troch Cyberpunk tituloch, ale to následne autori vyvrátili a konkretizovali, že ide len o tri tímy, ktoré robia na jednej hre. Vieme už aj to, že soundtrack pre hru spraví švédska kapela Refused, ako aj to, že eventuálne uvidíme aj filmové spracovanie Cyberpunk značky. To prezradil autor pôvodnej stolovej hry a konkrétne povedal, že vďaka Keanu Reevesovi je film možný.

 

Dozvedeli sme sa aj niečo o GTA VI, aj keď neoficiálne a eventuálne to nemusí byť pravdivé. Informácia hovorí o Vice City a Rio de Janeiro mestách a hre za drogového baróna. Či to bude pravdivé uvidíme zrejme až o pár rokov, keď sa Rockstar dostane k vydaniu hry. Oproti tomu o niečo oficiálnejšie sú informácie o Red Dead Redemtion 2 na PC, kde si už Rockstar pripravuje Social Club na pridanie aj tejto platformy. Zatiaľ však nevieme, kedy príde, ale zato vieme, že na PC príde simulátor holubov.

Z iných zaujímavostí jeden z vývojárov znovu prosil hráčov, aby nekupovali hry na G2A, ale radšej ich pirátili. K tomu prezident Square Enix viac povedal o Avengers hre a aj o streamingu. Pre zmenu Gabe Nevell predstavil ich vlastnú virtuálku Index VR, ako aj odteasoval Half Life 3.  Z nových hier bolo predstavené NBA 2K20, ktoré príde v septembri. Ukázal sa aj slovenský mobilný titul Push Box Magic.

 

Hardvér bol tento týždeň bohatý - boli ohlásené nové Xiaomi MI CC9 mobily, ale hlavne boli otestované nové Nvidia RTX super grafiky, ktoré ešte pred vydaním donútili AMD znížiť ceny svojich RX 5700 a RX5700XT grafík. Z nich sme už tiež máme testy. K tomu sa objavili aj testy na výkonné Ryzen 3900X a 3700X procesory.

Keďže už prešiel polrok, pozreli sme sa na najlepšie hry prvého polroka, ktorému vládlo Metro Exodus. Ale pekný bol aj My Friend Pedro, ktorému sme pridali recenziu, doplnili sme to slovenskou hrou Blood Will Be Spilled, psycho titulom Pathologic 2. Bojovka Samurai Shodown má niečo do seba, otestovali sme aj Snooker 19. A bližšie sme sa pozreli na Marvel Ultimate Alliance 3. Z hardvéru sme pridali test na AKG N700nc slúchadlá a na mobil Huawei P30

Z interview sme tentoraz priniesli rozhovor o tom, ako vznikala hudba pre Zaklínača 3 a s Dávidom Ringeisenom o tvorbe CGI videí do hier, robil rovnako CGI aj pre Zaklínača 3.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk