Microsoft dáva vývojárom extra čas na to, aby priniesli kvalitné AAA hry, čím viac štúdií budú mať, tým viac času dostanú

Phil Spencer hovorí o tom, ako pristupujú k vývojárom novo získaných štúdií.

pridal Gam_er 30.6.2019 o 17:44 pod hry
Microsoft dáva vývojárom extra čas na to, aby priniesli kvalitné AAA hry, čím viac štúdií budú mať, tým viac času dostanú

HRY > NOVINKY >

Akvizície Microsoftu pokračujú aj naďalej a minimálne nateraz máme silný prísľub toho, že nasledujúce roky môžu priniesť veľké tituly. O posune vpred s first party titulmi najnovšie rozprával Phil Spencer. Hovoril o tom, ako sa im podarilo počas posledných dvoch rokov získať okrem Double Fine ešte ďalších osem veľmi zaujímavých štúdií:

Doteraz bolo zložité spravovať portfólio, aby sme hry stihli dodať vo vopred stanovenom dátume a to aj s kvalitou na vysokej úrovni. Podpora, ktorú však teraz dostávame a ktorú sme dostávali počas posledných pár rokov, nám umožnila investovať do našej first party scény a pridali sme už osem nových štúdií. Skutočne sme vytvorili priestor, aby sme sa mohli zamerať na kvalitu."

Potom Spencer prešiel k tomu, ako nové štúdiá pod Microsoftom pracujú. Tvrdí, že všetkým chcú dať dostatok času a prostriedkov na to, aby sa mohli predviesť v čo najlepšom svetle:

„Myslím, že to, čo teraz vidíme a ako sa hýbe naša first party základňa s počtom hier, ktoré máme vo vývoji, je naozaj skvelé. Na druhej strane si nemyslím, že by som mal oznamovať veci v nesprávnom čase len preto, aby som vďaka tomu vyhral nejaký ratingový systém. Mám pocit, že môžem dať vývojárskym tímom čas, ktorý potrebujú, aby sa dostali do správnej tvorivej pozície. Takže vlastne vyvíjajú hru, ktorú chcú vyvíjať. Keď si veci vyžadujú viac času, môžeme to zabezpečiť, aby sme vedeli, že bude dodaná aj požadovaná kvalita.”

Microsoft už počas procesu akvizícií štúdií povedal, že chce vývojárom nechať prakticky voľnú ruku a do vývoja nezasahovať. To je pre mnohé štúdiá určite veľké plus. Spencer nezabudol zmieniť ani Sea of Thieves, ktoré s naviazaním na Game Pass hodnotí veľmi dobre:

„Pri štarte som čítal všade rovnaký feedback. Ľudia sa pýtali, kde je druhá polovica hry. No ja by som k tomu povedal, že Sea of Thieves je hra, ktorá by nebola tam, kde dnes, keby sme s jej uvedením čakali ešte o rok viac.”





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk