Týždenník - Call of Stranding

Tento týždeň sme mali predstavené dva veľké tituly, doplnilo ich ohlásenie mobilov a aj Computex výstava s rôznymi predstaveniami.

pridal saver 2.6.2019 o 21:30 pod hry
Týždenník - Call of Stranding

HRY > NOVINKY >

Z Computexu sme tu mali veľa noviniek, kde svoje nové procesory ohlásilo AMD, naznačilo aj nové grafiky, doplnila to Nvidia so svojou novou platformou pre tvorcov a aj teasingom na nové karty. Rovnako svoje koncepty grafík ukázal aj Intel. Plus veľa nových notebookov, kde sa ukázal napríklad notebook s dvomi displejmi a aj ďalší vysúvací s dvomi displejmi. Počas výstavy Xioami ohlásilo Redmi K20, veľmi vážnu a lacnú konkurenciu hi-endom. Ku nám zrejme príde ako MI 9T a zrejme aj MI 9T Pro a v Indii bude ako Pocophone F2. Z mobilov sa ukázala Nokia 4.2, pekný, ale drahý low-end. Z nejakého dôvodu začalo Apple predávať iPod touch so základom iPhone 7 za dosť vysokú cenu.

 

Z hier sa najskôr ukázal Death Stranding, ktorý dostal dátum vydania na 8. november zatiaľ na PS4, kde sa hovorí o príchode na PC neskôr. Viac sme sa dozvedeli aj o samotnej hre, kde budete s nosičom prechádzať medzi mestami. Hra bude mať aj asynchrónnu online časť, kde budete môcť priateľom pomáhať so zásobami. 

 

Samotné Call of Duty prekvapilo podnázvom Modern Warfare, kde mali s názvom skutočne veľký problém, keďže štvorka sa im pre názov pôvodnej hry nehodila (COD4:MW), a tak číslo zrušili úplne. V každom prípade ponúknu znovu kampaň zameranú na boj proti terorizmu a to ako na blízkom východe, tak aj v uliciach miest. Teraz vraj na novom engine, ako nazvali nový update, kde k pôvodným funkciám pridali raytracing a rôzne ďalšie vylepšenia. Multiplayer bude teraz pre 20 hráčov a nebude chýbať ani kooperácia. Pri tejto príležitosti sme si zhrnuli aj históriu série

Z vojnových hier sme tu mali aj novinky o Battlefield V, ktoré predstavilo nové elite classy a ukázalo novú Mercury mapu.

 

Microsoft predstavil Game Pass pre PC, ktorý bude aj na PC ponúkať cez stovku hier. K tomu ohlásil príchod svojich hier na Steam a aj ďalšie store, ako aj crossplay podporu pre hry medzi PC platformami. Zrejme tento pass bude aj v Game Pass ultimate predplatnom, kde bude Xbox Live Gold, Xboxový Game Pass. Viac priblíži Microsoft na E3, kde zrejme ohlási aj Fable 4, ktoré sa už objavilo v Mixer databáze.

 

Z filmových iných noviniek nám Rambo: Last blood ukázal svoj trailer. K tomu už vieme, že Robert Pattinson bude novým Batmanom, ale aj to, že natáčanie Zaklínač seriálu sa už skončilo a ostáva nám čakať, aká bude kvalita. 

 

Z hier sme sa pozreli na Days Gone vo videorecenzii, doplnili sme to  recenziou na Fade to Silence, ako aj Conan Unconquered. Pár dojmov sme pridali z bety Code Vein, z hardvéru sme sa pozreli na Corsair K83 klávesnicu a aj na Elgato HD60S kartu. V oblasti interview sme sa porozprávali s Martinom Sahlinom o Unravel veľa ďalších interview z aktuálnych eventov bude ešte nasledovať. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk