Potrebujete si obnoviť vymazané dáta alebo spadnutý disk? Je tu EaseUS Data Recovery Wizard

Stalo sa vám, že ste niekedy už niečo vymazali, alebo sformátovali a zistili ste, že ste spravili chybu? Možno vám niečo zmazal vírus. Na toto všetko je vhodné mať Data Recovery Wizard.

pridal saver 3.6.2019 o 18:30 pod software
Potrebujete si obnoviť vymazané dáta alebo spadnutý disk? Je tu EaseUS Data Recovery Wizard

SOFTWARE > NOVINKY >

Stalo sa vám, že ste niekedy už niečo vymazali, alebo sformátovali a zistili ste, že ste spravili chybu? Možno vám niečo zmazal vírus, alebo spadla celá partícia. Na toto všetko je vhodné mať obnovovací program. Jedným z nich je aj  EaseUS Data Recovery Wizard Pro, na ktorý sme sa teraz v novej verzii 12.9.1 verzii pozreli bližšie.

Program ponúka jednoduché obnovenie dát takmer odkiaľkoľvek. Umožňuje obnoviť celé disky, súbory z koša, USB diskov, pamäťových kariet a aj iných zariadení. Napríklad z dynamických diskov a aj všetkých typov file systémov, ako FAT16, FAT32, exFat, NTFS, Ext, HFS, RsFS a ich podverzie. Môže automaticky skipovať zlé sektory pre rýchlejšie skenovanie. Vie obnovovať aj formátované disky.

Potrebujete si obnoviť vymazané dáta alebo spadnutý disk? Je tu EaseUS Data Recovery Wizard

Po spustení vám hneď ukáže zoznam ako diskov, tak aj partícií, ktoré môže zoskenovať na vymazané súbory, ale aj možnosť špecifikovania obnovovania z desktopu, z koša, alebo vybrať určitý adresár. Následne vám vybranú lokalitu zoskenuje a po relatívne dlhom čakaní vypíše súbory, ktoré vie obnoviť. Ukáže aj čiastočne obnoviteľné súbory a vyfiltruje aj obrázky. Všetko je jednoduché, hneď sa vám zobrazuje a vyberiete si, ktoré chcete obnoviť a kam ich obnovíte. Ak chcete postupne obnovovať viac súborov, je vhodné obnoviť ich na iný disk, aby ste si neprepísali ešte neobnovené súbory.

Možno samotné prechádzanie adresármi by mohlo byť lepšie spravené, je mierne nemotorné a ťažko sa v bočnom menu prescrollujete cez veľa podadresárov. Ale zase pekne vám vie ukázať mediálne súbory a videá priamo s náhľadom. Niekedy uvidíte aj časť obrázku, ak druhá časť už chýba a bola prepísaná.

Dôležité je, že vie obnovovať formátované disky, alebo padnuté partície. Totiž hlavne pri partíciách sa vám môže stať, že zrazu PC vypadne elektrina, keď disk práve zapisuje a môže odísť celý disk. Ak sa s tým nebudete hrať, softvér to vie priamo zachytiť a obnoviť aj celé. Podobne, ak disk náhodou sformátujete a zistíte, že tam bolo niečo, čo potrebujete. Pri formáte však zrejme nevie pomenovať adresáre prvého stupňa, ale samotné súbory majú mená a rovnako ďalšie podadresáre už majú plné mená. 

Potrebujete si obnoviť vymazané dáta alebo spadnutý disk? Je tu EaseUS Data Recovery Wizard

Mimochodom, celé je to dosť rozdiel od obnovovačov pred 20-timi rokmi, kedy fičalo Undelete a aj keď vedelo obnoviť súbory, nevedelo prvé písmená názvov. Keďže na starých FATkách sa mazalo vymazaním prvého písmena z názvu.

Čo nevie softvér riešiť, sú mobily. Síce vie obnoviť SD karty a mobily, ktoré sa namapujú na disky, ale čisto ako zariadenia nie. Na druhej strane na mobiloch majú vlastnú verziu obnovovača, či už pre iOS, alebo Android.

Celkovo od Data Recovery Wizard Pro čakajte bezproblémový obnovovací softvér, ktorý vám môže pomôcť v krízových situáciách. Môžete tam ísť do free verzie, cez ktorú viete obnoviť 2GB dát, respektíve oficiálne 500MB, ale ak v aplikácii kliknete na share tlačidlo s vyzdieľaním na Facebooku a Twitteri,  dostanete prístup na celých 2GB. 

Plná verzia vám umožní neobmedzené obnovovanie, aj keď nie je lacné a v štandardnej cene vyjde na 100 eur. Môžete tam však využiť zľavu 50% a dostanete ho za 50 eur.

Viac detailov nájdete na EaseUs stránke Data Recovery Wizard Pro





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19556)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk