Týždenník - Game of Sims

Týmto týždňom vládla atmosféra príchodu Computex výstavy, ako aj E3.

pridal saver 26.5.2019 o 22:09 pod hry
Týždenník - Game of Sims

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň váš záujem viedol The Sims 4 zadarmo, ale zaujal vás vás aj koniec Game of Thornes, po ktorom sám G.R.R. Martin spomenul, že pracuje na jednej japonskej hre. Bude to hra od From Software so severským svetom. Uvidíme, čo to nakoniec bude a čo im vlastne Martin poradil... dúfajme, že ich neinšpiroval svojim 8 ročným písaním ďalšej knihy.

 

Z herných vecí Arma 3 predstavila prekvapivý doplnok a to Contact expanziu s mimozemšťanmi, spolu s ktorou príde do hry ďalšia tentoraz poľsky ladená oblasť. Bohemia na Arme 3 ukazuje, ako sa má príkladne starať o hru, žiaľ o DayZ sa to nedá povedať.

Z iných noviniek sme tu mali zábery na nový Grid od Codemasters, vyšlo demo na Heavy Rain, ktoré je aj na PC decentné. Podobne na Epic Games Store je práve zadarmo Rime. Ak nemáte radi veľa Store aplikácii v PC, možno nový GOG Galaxy 2.0 klient vám pomôže, keďže chce zhrnúť všetky vaše hry z PC a konzol na jedno miesto. Naopak, ak vám hranie na PC a konzolách nestačí, Musk práve ohlásil portovanie Unreal enginu a Unity enginu na Tesla autá. Hlavne môžeme čakať porty racingoviek, keďže hry budete môcť ovládať aj plne volantom.  

Keďže sa blíži E3, zhrnuli sme si, čo uvidíme na E3 press konferenciách, objavil sa aj leak týkajúci sa čisto ohlásení Microsoftu, aj keď tam to treba brať s rezervou. Je to skôr odhad ako potvrdené prezentácie. Na MS prezentácii bude aj Cyberpunk 2077, ale CD Projekt už potvrdil, že hra nebude na E3 v hrateľnej podobe. Microsoft okrem toho priblížil svoj streamovací xCloud, ktorého alpha testy už začali

Z hardvéru bol ohlásený Hyperkin wireless volant pre Xbox One, ktorý ide v štýle pôvodného Microsoft volantu pre Xbox360, ale pridáva ďalšie funkcie. Doplnilo to Sony, ktoré akcionárom bližšie ukázalo PS5, konkrétne loadingy, kde budú mať rýchle SSD, ako aj potvrdilo spätnú kompatibilitu. Sony ohlásilo aj počty predaných PS4, ktorých je už 96.8 milióna kusov a aj to, že vytvárajú Playstation Productions, spoločnosť zameranú na adaptovanie herných značiek do filmov.

Nvidia k tomu začala teasovať niečo Super, zatiaľ nevieme, kedy to presne ohlási ani čoho sa to presne týka, ale na zajtra ráno má pripravené jedno ohlásenie, ktoré však nebude herne zamerané.

Zo zaujímavých vecí bol ohlásený nový handheld Playdate, ktorý nie je nič super, ale je zaujímavý, keďže má otočnú páčku, ako aj presne určený počet hier, ktorých bude 12. Zatiaľ autori nevedia povedať, či  prinesú aj ďalšiu dávku hier. Celé to dostanete za 149 dolárov.

Priniesli sme videorecenziu na Rage 2, z textových recenzií sme sa pozreli na nový Total War, ktorý sa tentoraz presunul do Číny, priniesli sme pohľad na Teslov svet v Close to the Sun walking simulátore, pridali sme dojmy z troch remastrovaných Resident Evil hier pre Switch. Doplnili sme to recenziou na Heaven's Vault, World of Warships: Legends a aj malou vecou Textorcist. Z hardvéru sme pridali pohľad na Corsair myši a doplnili sme to dojmami z Hell Let Loose. Nechýbal ani nový Sector magazín.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19573)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk