Super Mario Maker 2 už budúci mesiac prinesie množstvo noviniek

Nový Nintendo Direct nám predstavil slušnú dávku noviniek pre pokračovanie Super Mario Maker

pridal matus_ace 16.5.2019 o 10:33 pod hry
Super Mario Maker 2 už budúci mesiac prinesie množstvo noviniek

HRY > NOVINKY >

Super Mario Maker 2 bude najväčšou Nintendo hrou v tomto štvrťroku a náležite tomu nám mesiac pred vydaním spoločnosť priblížila viac z hry formou polnočného Nintendo Directu. V ňom nám predstavili najmä novinky, ktorých tu bude naozaj viac než dosť. Po niektorých hráči volali už pri minulej hre, iné sú naozaj príjemným prekvapením. Najlepšie spravíte, ak si celý Direct pozriete, nakoľko sú v ňom všetky novinky predvedené aj vysvetlené, no aspoň niektoré z nich predstavíme.

V prvom rade sa môžeme tešiť na obrovské množstvo stavebných blokov a objektov, z ktorých môžete tvoriť svoje levely. Pribudnú svahy, on/off tlačidlá, nahnevané slnko zo Super Mario Bros 3 a mnoho ďalšieho, pričom nebudete ukrátení ani o nových nepriateľov a obrovské množstvo ďalších vecí. Objektom môžete pridávať nové zvukové efekty a zaujímavosťou je, že teraz dokážete v leveloch nastavovať aj rozdielne podmienky na ich dokončenie, napríklad hráčom dáte za úlohu vyzbierať všetky mince a podobne.

Pribudne taktiež možnosť nastaviť nočnú dobu levelom, ktorá so sebou neprináša len farebnú zmenu, ale aj pozmenené podmienky. Zmenia sa vlastnosti niektorých itemov a hranie môže byť náročnejšie, keďže čelíte aj novým nočným nebezpečenstvám. Nový svet vychádzajúci zo Super Mario 3D World je taktiež príjemnou novinkou, aj keď nie je kompatibilný s ostatnými svetmi. Ponúkne totiž možnosti a prvky, ktoré sa v iných nenachádzajú - či sú to pohyby postavy, alebo aj nástrahy a mnohé iné.

Dvojka prinesie aj stavanie levelov v lokálnej kooperácii, čo je naozaj príjemný prídavok. Už menej poteší fakt, že vytvorené levely môžete zdieľať online len s Nintendo Switch Online členstvom. Vytvorené a vyzdieľané levely môžete označiť rôznymi tagmi, aby ste zjednodušili vyhľadávanie iným hráčom. Stiahnuté levely môžete hrať aj offline, môžete ich komentovať a podobne. Tvorcovia si tu vytvárajú vlastný profil a za sťahovanie ich levelov získavajú body. Tie sa dajú použiť na získanie nových vizuálnych prvkov pre svojho avatara.

Dvojka tiež prinesie príbehový režim, v ktorom má Mario znovu postaviť hrad princeznej Peach. Ponúkne stovku levelov a takto vás snáď naučí používať všetky prvky a možnosti hry. Okrem toho tu nájdete tiež režim výzvy s nastavením obťažnosti, kde hra náhodne vyberie levely na základe zvolenej náročnosti a vašou úlohou je dostať sa čo najďalej. Za to získavate body v celkovom rankingu. No a pribudol aj online multiplayer, kde môžete s ďalšími troma hráčmi buď bojovať o to, kto sa skôr dostane do cieľa, alebo levely prechádzať spoločne v kooperácii. Takéto multiplayerové levely môžete taktiež sami vytvárať.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19875)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk