Týždenník - Duchovia sa vrátili

Tento týždeň sa nám predstavil nový Ghost Recon, ktorý posunie štýl Wildlands vpred.

pridal saver 12.5.2019 o 20:55 pod hry
Týždenník - Duchovia sa vrátili

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám predstavil nový Ghost Recon, ktorý posunie štýl Wildlands vpred. Presnejšie to bude Ghost Recon Breakpoint, ktorý nás zavedie na ostrov, tentoraz s rozmanitými podnebnými pásmami a hlavne s modernými technológiami, ktoré však budú vyslané proti nám. Ghostovia sa tak stanú lovenými.  Pri príležitosti ohlásenia sme si zhrnuli aj históriu série.

Z inych noviniek sme tu mali zábery z vikingského Assassin's Creed, ktoré sa ukázali ako fake. Wolfenstein: Youngblood bol viac priblížený a autori hovoria, že ho koncipovali ako Dishonored, teda s otvorenými misiami, aktivitami a vedľajšími úlohami. Keďže je to kooperačná hra, je koncipovaná na pridávanie ďalšieho obsahu. Podobne na ďalší obsah bude stavaný aj Rage 2, ktorý vychádza tento týždeň a ponúkne sandboxové vyvražďovanie mutantov a gangov v postapokalyptickom svete. Recenzie prídu už zajtra. Zrejme aj tá naša, ak stihnem dohrať. Zdá sa, že mi chýba ešte jedna-dve misie do konca kampane.

Z iných noviniek sa rozbehla nová éra vo Fortnite, ktorá pridala futuristické mestá a nové zábavky, ale prekvapivo aj dom Johna Wicka. V hre sú už aj jeho challenge a zrejme budú spustené popri premiére nového filmu. K tomu John Wick dostane aj vlastnú hru s podtitulom Hex, ktorá však bude ťahová taktická hra a nie fps akcia, ako by sa na Johna Wicka patrilo. 

 

Veľké výročie bude mať o pár dní aj Minecraft, a preto Mojang vytvára rôzne aktivity, ako to, že dal klasický Minecraft na zahranie cez browser zadarmo, alebo teraz pridal 10th Anniversary mapu s rozmanitými easter eggmi. 

A k tomu teasujú ďalšiu novinku a to mobilnú AR Minecraft hru. Zrejme budeme v prostredí stavať Minecraft kocky, alebo to bude hra na štýl Pokémonov. Najlepší je aj tak startum 2048x2048 balík textúr. My sme si pri tejto príležitosti zhrnuli najlepšie Minecraft mody

Z iných zaujímavostí týždeň oživil zabudnutý Starbucks pohár v novej epizóde Game of Thrones a autor Poldu ukázal, aké problémy ho streli pri vydávaním tejto advenútrovej série na mobiloch. Totiž nadávky, alebo Hitler neboli také stráviteľné pre Apple alebo Google. K tomu God of War dostal svoj dvojhodinový dokument. Nakoniec do siene slávy hier pribudli Solitaire, Mortal Kombat alebo Super Mario.

Sony malo k tomu svoju krátku State of Play predvádzačku, kde v desiatich minútach ponúkli sériu trailerov na prichádzajúce hry. Hlavne ukázali Medievil, ale ohlásili aj príchod multiplayerovky Predator: Hunting Grounds od autorov Friday the 13th, kde pôjde niekoľko vojakov proti Predatorovi.

Z mobilov Samsung pripravuje nový launch Samsung Galaxy Fold, kde už opravil fóliu na displeji a uvidíme, ako to bude fungovať v rukách reálnych ľudí. Popritom Google ohlásilo Google Pixel 3a a 3a XL, ktoré budú v strednej triede, ale s kvalitnou kamerou. 

Priniesli sme videorecenziu na Mortal Kombat 11, pridali sme textovú recenziu na Nintendo Labo VR a na malú hru BoxBoy! + BoxGirl! a z hardvéru sme sa pozreli ne Samsung QLED 55 Q60, najnižší TV z tohtoročnej QLED ponuky Samsungu. Nabudúce sa pozrieme na Q85, takmer najvyšší z 4K ponuky (Q90 je najvyšší v 4K a nad ním je ešte Q950 s 8K). Pridali sme aj test na HyperX Predator DDR4, ako aj na mikrofón Sennheiser Handmic Digital.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19767)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk