Predator: Hunting Grounds ponúkne asymetrický multiplayer od tvorcov Friday the 13th: The Game

Asymetrický multiplayer nie je práve najobľúbenejšia forma multiplayeru a hlavne Evolve dopadlo neslávne, ale Friday the 13th sa ako tak drží, a tak autori skúšajú niečo nové.

pridal Gam_er 10.5.2019 o 16:08 pod hry
Predator: Hunting Grounds ponúkne asymetrický multiplayer od tvorcov Friday the 13th: The Game

HRY > NOVINKY >

Sony včera na svojej State of Play prezentácii predstavilo nový titul Predator: Hunting Grounds, ktorý pripravuje Illfonic, autori Friday the 13th: The Game. Podobne ponúkne asymetrický multiplayer. 

Autori hovoria o postave Predátora ako o ikonickej, pričom sa im s ním spája fakt, že keď vás loví, cítite strach na každom kroku:

„Po našej poslednej hre sme mali brainstorming o tom, čo chceme robiť ďalej. Chceli sme zostať pri hrách podľa filmov, obzreli sme sa späť k starším kúskom a Predator sa nám zdal ako ideálna voľba. 

Keď sme sa rozhodli pre Predatora, bolo hneď jasné, že to musí byť strieľačka, ktorá musí vyzerať a navodzovať pocity autentickosti. Vášeň nášho tímu pre túto značku nám pomohla nadviazať partnerstvo so Sony Interactive Entertainment a Fox. Títo silní hráči nielenže veria v našu víziu, z ktorej sa stal vysnívaný projekt, ale chápu, čo chceme vytvoriť.

Dali nám toho naozaj veľa a posilňujú nás, aby sme pre fanúšikov vytvorili niečo nové a zároveň rozšírili vesmír Predatora. Dostávať takú kvalitnú podporu od partnerov bolo skvelým vodičom k tomu, aby sme vytvorili úžasnú hru.

Ako sa teda Predator: Hunting Grounds hrá? Nuž, autori sú stále v skorej fáze vývoja, keďže hra má vyjsť až budúci rok. Zatiaľ nám teda dali len niekoľko úvodných informácií, z ktorých vieme usúdiť, čo by sme asi mohli očakávať. IllFonic zostávajú verní asymetrickému multiplayeru, do ktorého sa snažili pretaviť všetky doterajšie úspechy a vytvoriť nový spôsob, akým sa Predator bude hrať. 

Skupina hráčov  bude ovládať členov elitnej jednotky Fireteam, ktorých vybavenie obsahuje najmodernejšiu konvenčnú palebnú silu, od brokovníc a SMG až po ostreľovacie pušky a ďalšie záležitosti. Ďalší jeden hráč prevezme úlohu Predátora, teda tichého a takticky vraždiaceho monštra, obdareného mimozemskou technológiou, akou je napríklad slávny Plasmacaster. 

Fireteam bude v hre plniť svoje polovojenské misie, zabíjať zloduchov a obnovovať rovnováhu v dôležitých vojenských otázkach. Predátor bude vojakom za chrbtom, pričom ich bude môcť sledovať pomocou svojich pokročilých technológií, medzi ktoré patrí napríklad vlastné videnie. Autori sa snažili vytvoriť pohlcujúci svet a práca bola pre nich podľa ich slov odmenou.

Na tvorbe sveta sa podieľal aj Fox, ktorý dohliadal na to, aby vývojári zostali verní vesmíru predlohy. Tieto informácie majú byť len začiatkom a IllFonic sľubujú, že ďalšie informácie budú dopĺňať v priebehu času do vydania hry. 

Titul vyjde v roku 2020 na PS4.





Predator: Hunting Grounds ponúkne asymetrický multiplayer od tvorcov Friday the 13th: The Game  Predator: Hunting Grounds ponúkne asymetrický multiplayer od tvorcov Friday the 13th: The Game
Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk