Šéfka štúdia Spiders: Nie je veľa štúdií, ktoré robia RPG, dokonca aj Bioware ich prestáva robiť

Jehanne Rousseau hovorí o zlej situácii na trhu s RPG hrami. Mrzí ju, že BioWare v tomto smere prestávajú robiť, pretože tieto hry miluje. Situáciu chcú zlepšiť so svojim pripravovaným GreedFallom.

pridal Gam_er 30.4.2019 o 15:08 pod hry
Šéfka štúdia Spiders: Nie je veľa štúdií, ktoré robia RPG, dokonca aj Bioware ich prestáva robiť

HRY > NOVINKY >

Počas nedávnej akcie Whats Next, ktorú organizuje Focus Home Interactive v Paríži, sa dostala k slovu aj šéfka francúzskeho štúdia Spiders, Jehanne Rousseau. Toto štúdio môžete poznať z titulov, ako Orcs and Men, Mars: War Logs, Bound by Flame či Technomancer. Aktuálne pracujú na hre GreedFall, pričom ide o akčné RPG, silno zamerané na reaktivitu herného sveta, ktorý reaguje na voľby hráča.

GreedFall príde ešte tento rok na PC, PS4 a Xbox One. Rousseau zdôrazňuje, že pre Spiders ide pre nich o mimoriadne vášnivý projekt, ktorý milujú ešte viac po tom, čo BioWare podľa nich v tejto sfére zastavili:

„V našom stálom tíme máme 35 ľudí. V súčasnosti však na GreedFall pracuje 40 ľudí. Vyvíjame to, pretože milujeme tento typ hier. Nie je tu totiž veľa štúdií, ktoré by robili podobné RPG hry. Dokonca aj BioWare ich už prestali robiť a ja som veľmi smutná, pretože to je to, čo chcem hrať.

Naozaj milujem hrať tieto hry. Snažíme sa, aby sme vydávali na obsah bohaté hry. Pravdepodobne robíme aj nejaké chyby, ale chceme našim hráčom ponúknuť čo najviac. Chceme im umožniť zažiť nový svet, nové príbehy, cratftovať vybavenie, prepínať zbrane a bojovať s neznámymi a podivnými tvormi. Nielen s obyčajnými obrovskými pavúkmi a obrovskými potkanmi [smiech]. Viete, priniesť niečo nové a čerstvé.” 

Na margo BioWare, tí našťastie nezaostali úplne, len odložili svoj Dragon Age 4, pokým pracovali na Anthem. Ohľadne ich práce však existuje veľa obáv na strane hráčov, ktoré sa týkajú ich posledných akčných RPG. Kritiku si odnieslo Anthem, nehovoriac o Mass Effect: Andromeda a potom ako sme počuli, že Dragone Age má byť na Anthem základe, tak aj tam je veľký otáznik.

Čo sa týka samotného Greedfallu od Spiders, minimálne prostredím a monštrami to vyzerá byť ako mix Assassins Creedu III s Witcherom.





Páči sa mi! (+4)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Focus / Spiders
Štýl: RPG / Akcia
Dátum vydania: 10. september 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19908)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk