Remedy: Control má veľmi dobrý svet na pridávanie dodatočného obsahu, radi by sme spravili aj pokračovanie

Vývojári hovoria o svete hry, ktorý je skvele otvorený dodatočnému obsahu. Control je ich herným snom počas posledných rokov, a preto by radi spravili aj pokračovanie.

pridal Gam_er 28.4.2019 o 11:49 pod hry
Remedy: Control má veľmi dobrý svet na pridávanie dodatočného obsahu, radi by sme spravili aj pokračovanie

HRY > NOVINKY >

Control je najnovším projektom štúdia Remedy, ktorý je od nás vzdialený zhruba 4 mesiace. Príde na PC, PS4 a Xbox One. Ak vás hra zatiaľ obišla, určite si zaslúži vašu pozornosť. Príde 27. augusta s tým, že sa očakávali tiež dva rozšírenia The Foundation a AWE. Oficiálna tlačová správa však potvrdila len dátum vydania hry a k rozšíreniam tvrdí, že každé z nich prinesie do hry nové miesta, príbehy, vedľajšie misie a režimy. 

K dianiu okolo Control nám trochu viac prezrádza Thomas Puha, šéf komunikácie štúdia Remedy. Tvrdí, že svet hry je veľmi vhodný pre dodatky a vydavateľa 505 Games si vybrali sčasti aj preto, že bol otvorený experimentovaniu s obsahom v dodatkoch po vydaní. Puha okrem toho naznačil, že by sa im v Remedy páčila myšlienka pokračovania Control. Rozhodujúcim faktorom však samozrejme bude obchodný úspech hry:

Control je relatívne tradičná hra pre jedného hráča. V tomto zmysle má obmedzenú životnosť. Jediné, čo s tým môžeme ako vývojári po vydaní hry urobiť, je vytvoriť post-launch obsah. V tomto smere máme šťastie, pretože herná fikcia a to, ako je postavený svet v Control, nám dáva veľa možností. Svet je totiž veľmi vhodný na pridávanie rôznych dodatkov.

Control má svet, ktorý skrátka chceme rozširovať a samozrejme by sme veľmi radi robili pokračovanie. Práve Control je titul, ktorý sme chceli robiť v posledných rokoch. Z toho dôvodu sme podpísali zmluvu s 505 Games, ktorí nás nechali zachovať túto IP a dali nám tiež slobodu v experimentovaní s obsahom po vydaní hry.”

Hra ponúkne na PC aj podporu raytracingu, konkrétne pôjde o efekty Ray Traced Indirect Specular, Ray Traced Indirect Diffuse a Ray Traced Contact Shadows. Je to výsledkom spolupráce Remedy a NVIDIE. PC hráči si Control budú môcť kúpiť exkluzívne na Epic Games Store, ktorý má zabezpečenú časovú exkluzivitu na jeden rok. 





Páči sa mi! (+2)






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: 505 Games / Remedy
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 27. august 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19866)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk