Koľko Samsung Galaxy Fold mobilov sa skutočne pokazilo?

Redaktori zisťujú, že väčšinu Foldov si pokazili sami.

pridal saver 19.4.2019 o 9:30 pod hardware
Koľko Samsung Galaxy Fold mobilov sa skutočne pokazilo?

HARDWARE > NOVINKY >

Postupne redaktori analyzujú, prečo sa im kusy pokazili a zisťujú, že ich väčšinou pokazili sami.  Presnejšie na internete sa objavili štyri pokazené kusy, z ktorých tri určite pokazili sami. Možno aj štvrtý, ale zatiaľ nie je jasné ako. 

Totiž dvaja stiahli ochrannú fóliu, ktorá na mobile mala zostať, aj keď oni to nevedeli, lebo vyzerá ako štandardná ochranná fólia, ktorú Samsung lepí na S10 sériu a pri recenzentských kusoch nebolo označenie, že sa nesmie strhávať. Je prilepená pevnejšie a ak ju stiahnu, displej nemá ochranu a upevnenie.

Ďalší kus, ktorý malo Verge, kde to vyzeralo, že sa pokazilo niečo mechanické a pretlačilo vpredu displej. Buď sa pokazil mechanizmus, alebo je možné, že to bola plastelína, ktorou prichytávajú mobily, aby dobre stáli, tá sa dostala do mechanizmu a pretlačila to. V článku o tom ako sa ich mobil pokazil to spomenuli len medzi riadkami.

Posledný kus, ktorému blikal jeden displej, možno bol skutočne chybný, alebo redaktor spravil niečo podobné ako ostatní, ale ešte sa nepriznal. 

V každom prípade vidíme, ako redaktori vedia rýchlo nové veci pokaziť, bude zaujímavé sledovať, čo sa stane, keď dostanú mobil do ruky ľudia. Tí za to dali 2000 eur a určite si na veci, ktoré nemajú robiť, dajú pozor, ale môžu prísť na nové. Je to celé nová technológia a ľudia si budú musieť zvyknúť, ako ju používať a firmy postupne zisťovať, ako ju spraviť čo najblbovzdornejšiu.

Oficiálne vyjadrenie Samsungu k problémom znie nasledovne:

„Obmedzený počet prvých vzoriek Galaxy Fold bol poskytnutý médiám za účelom testovania. Dostali sme niekoľko hlásení týkajúcich sa hlavného displeja na poskytnutých vzorkách. Dané kusy dôkladne skontrolujeme, aby sme zistili príčinu tejto záležitosti.

Osobitne, niekoľko recenzentov uviedlo, že odstránili vrchnú vrstvu displeja, čo spôsobilo poškodenie obrazovky. Hlavný displej na Galaxy Fold je vybavený vrchnou ochrannou vrstvou, ktorá je súčasťou štruktúry displeja a je určená na ochranu obrazovky pred nechcenými škrabancami. Odstránenie ochrannej vrstvy alebo pridanie lepidiel na hlavný displej môže spôsobiť jeho poškodenie. Zabezpečíme, aby sa tieto informácie dostali jasne k našim zákazníkom,“ David Sahula, hovorca Samsung Electronics Czech and Slovak.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19774)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk