Týždenník - Star Wars nádielka

Tento týždeň nám oživili ohlásenia okolo Star Wars značky, kde sme videli prvý trailer na film, ale hlavne prvý trailer na hru od Respawnu.

pridal saver 14.4.2019 o 21:15 pod hry
Týždenník - Star Wars nádielka

HRY > NOVINKY >

Star Wars malo tento víkend svoj event a priniesol nám hneď niekoľko trailerov. Jeden na film a dva na hry. Samotný film bude samozrejme Star Wars IX, ktorý dostal podtitul The Rise of Skywalker a predstavil sa slušným teaserom naznačujúcim vyvrcholenie ságy Skywalkerov. Následne budú Star Wars filmy pokračovať, ale už iným smerom. 

 

Samotná hra Jedi Fallen Order bude umiestnená medzi epizódu 3 a 4, kde preberieme padawana, ktorý sa ukrýva pred Impériom a snaží sa neprezradiť. To sa mu však nepodarí a začína útek, ako aj cestu za obnovením rádu. Hra bude v pohľade z tretej osoby a postavená na Unreal Engine 4.

Týmto ešte ohlásenia okolo Star Wars neskončili a predstavený bol aj titul Star Wars: Vader Immortal, čo bude VR titul, v ktorom preberieme Darth Vadera. Vyjde pre Oculus Rift.

Okrem toho sme cez týždeň uvideli prvú fotku čiernej diery, dozvedeli sme sa viac o Dragon Age 4, ktorý je postavený na technológiách Anthemu. Keď spomíname Bioware, šéf firmy už adresoval list zamestnancom ohľadom vyjadrení bývalých zamestnancov, kde sa snaží zmierniť tlak na nich a vytvoriť príjemné pracovné podmienky. Z iného súdka to doplnil bývalý Valve vývojár, ktorý skritizoval Steam za zabíjanie PC hrania vysokými poplatkami. Hovorí, že Epic ho novým prístupom zachraňuje. Rovnako podotkol, že peniaze Valve zničili a je to aj vidieť.

Z hier sa nám ukázal Chernobylite, ktorý spustil svoj Kickstarter a uvidíme, čo nakoniec ponúkne. Vývoj je ešte len v začiatkoch. Popritom herečke odteasovala Horizon: Zero Dawn 2 a Funcom pre zmenu ohlásil spoluprácu so slovenským Games farm štúdiom na novej hre, možno s Conan značkou. Ale ak máte dosť hier a chcete viac reality, jeden milionár plánuje Battle Royale na súkromnom ostrove a to so airsoft zbraňami. 

Nvidia popritom sprístupnila ovládače, ktoré sprístupnili raytracing aj na starších kartách od GTX1060. Znamená to, že aj tie vedia spracovať raytracing, ale pomaly. Na aktuálne hry ako tak stíha jedine GTX1080ti, ale do budúcnosti určite budú autori pridávať menej náročné raytracing nastavenia pre nižšie karty. Prakticky tak Nvidia rozbehala raytracing na celej aktuálnej a takmer celej minulej sérii kariet. K aktuálnej teraz pribudne ešte GTX1650, ktorá ponúkne 4GB pamäte a výkon zrejme niekde pod GTX1060.

Z mobilov Samsung predstavil zaujímavý slider A80, ktorý má jednu zadnú kameru, ktorá sa preklopí pri vysunutí systému. Pekné a praktické, hlavne predná kamera tak bude mať kvalitu ako doteraz mávala len zadná.

Z recenzií sme sa pozreli na Tropico 6, doplnili sme to titulom Grimshade, manažmentom mesta Townsmen, ťahovkou Attack of the Earthlings, nakoniec aj hardvérovým testom Lenovo Legion Y740 s RTX2070 MaxQ grafikou, ale pozreli sme sa aj na výkon plnej RTX2070 grafiky v Asus ROG Scar II notebooku.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk