Okolo smerovania Beyond Good and Evil 2 je stále rušno, šéf Ubisoftu chváli vesmír hry

Ako je na tom vývoj očakávaného pokračovania?

pridal Gam_er 13.4.2019 o 13:24 pod hry
Okolo smerovania Beyond Good and Evil 2 je stále rušno, šéf Ubisoftu chváli vesmír hry

HRY > NOVINKY >

Mnhoí fanúšikovia si kladú otázku, čo sa aktuálne deje s Beyond Good and Evil 2. December 2018 prezradil niekoľko noviniek, videli sme skoré zábery z hrania a dostali sme prísľub na betu niekedy okolo roku 2019. V priebehu zopár mesiacov počas tohto roka sme však o hre nepočuli nič.

Zmenil to až najnovší rozhovor so šéfom Ubisoftu, Yvesom Guillemotom, ktorý síce k hre neprezrádza veľa, ale aspoň pár drobností k tomu, aby sme vedeli, v akom stave sa momentálne nachádza: 

“Minulý týždeň som hovoril s Michelom (Ancelom), aby som zistil, akým smerom sa vývoj uberá. Či by sme sa mali vybrať skôr jednou, alebo inou cestou. Vidíme však, že potenciál tohto vesmíru je skutočne fantastický. Michel je naozaj vášnivý tvorca, ktorý do svojich projektov dáva dušu. Myslím, že to bude naozaj výborné!”

Guillemotove slová znejú neisto a neznie to tak, že majú konkrétnu víziu, ktorú by chceli, aby sa Beyond Good and Evil 2 uberalo. Michel Ancel a jeho tím tak podľa všetkého stále pracujú na predprodukcii a budovaní sveta. Pre tých, ktorí situáciu nezachytili, Ubisoft sľubuje pokračovanie Beyond Good and Evil v podobe online kooperácie, ktorá vrhne hráčov v úlohe vesmírnych pirátov do dobrodružného a otvoreného sveta solárneho systému, obsahujúceho niekoľko unikátnych planét. 

Ubisoft už potvrdil, že v hre máme očakávať rozšírenia, teda veľa prispôsobiteľných vecí pirátskeho kapitána, ktorý so sebou nesie meč, zbraň, jet pack a základné vybavenie. Nebudú chýbať ani vylepšenia a rôzne schopnosti. Z nich sa spomínajú možnosti zachytávať nepriateľov v čase, spomaľovacie bubliny, zamrazovanie či elektrina. 

Spyglass umožnia vidieť štatistiky, skilly a rozšírenia postáv. Odhalia vám tiež zaujímavé detaily a rôzne informácie o miestach naokolo. Čo sa týka kooperácie, Beyond Good and Evil 2 je online co-op s tým, že môžete hrať aj v režime sólo. V prípade hrania s kamarátmi nie ste k sebe viazaní a ak budete chcieť ísť niečo preskúmať, môžete bez problémov, zatiaľ čo iní hráči sa venujú svojim veciam. Nebude chýbať ani prístup k širokej palete rôznych vozidiel. Ubisoft sľubuje, že akékoľvek vozidlo, ktoré v hre uvidíte, bude možné riadiť. Okrem toho budú aj customizovateľné. 

Netreba dodávať, že Beyond Good and Evil 2 je extrémne ambiciózny projekt, ktorý sa v aktuálnom bode javí ako nepredvídateľný. Dúfajme, že sa vývojári čoskoro stabilizujú a naberú jasný smer, pri ktorom nebude treba robiť veľa kompromisov. Titul zatiaľ nemá dátum vydania. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19763)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk