Autori Darksiders III prinesú 20. augusta novú akciu s názvom Remnant: From the Ashes

Remnant bude survival akčná strieľačka, ktorá prenesie hráčov do sveta zdecimovaného tajomnými bytosťami Roots.

pridal Gam_er 10.4.2019 o 15:22 pod hry
Autori Darksiders III prinesú 20. augusta novú akciu s názvom Remnant: From the Ashes

HRY > NOVINKY >

Autori Darksiders III práve ohlásili dátum vydania pre svoj nový kooperačne ladený titul s dynamický generovanými prostredniami - Remnant: From the Ashes. Vyjde 20. augusta na PC, PS4 a Xbox One.  

Hovoria k tomu:

„Remnant: From the Ashes je jedným z najambicióznejších projektov štúdia. Je výzvou, v ktorej sa tradične hráme s dizajnom, aby sme vytvorili dynamicky generované prostredia hry. Výsledkom sú svety, o ktorých vieme, že budú pre hráčov vzrušujúce, aby mohli odhaliť ich nekonečné možnosti znovu hrateľnosti a obrovské tajomstvá.

Už od začiatku sme mali silnú víziu, o ktorej sme v súlade so survival akčnou strieľačkou vedeli, že ju skrátka musíme priviezť k životu. Remnant: From the Ashes prinesie čerstvý zážitok pre fanúšikov výzev a prepracovaných bojových scenárov obalených do odmeňujúcej hrateľnosti. Buďte pripravení bojovať, prispôsobovať sa a prekonávať.”

 

Zápletka hry sa toči okolo interdimenzionálnych bytostí známych ako Root, ktoré decimovali ľudstvo a zanechali svet spustošený inváziou. Ako preživší sa snažíte opäť získať Zem pod kontrolu ľudí od príšer, pomocou Kameňa Sveta, ktorý umožňuje cestovanie medzi rôznymi svetmi. Prejdete tak krásnymi, dynamicky generovanými svetmi, ktoré sú naplnené nepredvídateľnými nepriateľmi, potenciálnymi spojencami a nespočetnými tajomstvami. 

Každá cesta za hranicami ľudstva bude výzvou pre hráčov na každom kroku. Núti ich učiť sa skrz víťazstvo a porážku, pričom počas hrania zhromažďujú arzenál zbraní, brnení a modov, aby vytvorili ultimátneho preživšieho, ktorý dokáže čeliť okolitým udalosťami. 

Medzi hlavné vlastnosti hry patria:

  • intenzívny boj - každý z mnohých druhov nepriateľov má svoj vlastný súbor útokov a bojových taktík. Playstyle je definovaný kombináciou silných strelných zbraní, zbraní na blízko a modov, ktoré umožňujú preživším čeliť akejkoľvek výzve.
  • flexibilný systém progresie založený na geare - každá cesta za hranice Zeme je príležitosťou na zabitie silných bossov a zhromaždenie cenných zdrojov. Tie vylepšia postavy a dajú hráčom istotu pustiť sa do ešte nebezpečnejších prostredí a nepriateľov.
  • tajomný príbeh - invázia Rootov mala pre náš svet obrovské následky. Po rokoch decimovania ľudstva sa jeho zvyšky začínajú vracať. Odpoveďou môže byť tajomná veža, ktorá sa týči nad pevnosťami hráčov. Pre poskladanie celého pozadia príbehu musíte cestovať skrz iné svety, kde získate odpovede na vaše otázky
  • nekonečné výzvy - randomizované svety, odmeny a kombinácie nepriateľov ponúkajú nekonečné možnosti výziev s každým ďalším prehraním. Využitie poznatkov získaných pri každej smrti je najistejším spôsobom, ako dosiahnuť víťazstvo.
  • epickí bossovia & nepriatelia - každý zo zvyškov svetov, ktoré navštívite je naplnený desiatkami smrteľných obyvateľov, v celkovom počte viac ako 100 unikátnych typov. Prežitie hordy privedie hráča k jednému z viac ako 20 bossov sveta, z ktorých každý vyžaduje vlastnú taktiku, aby ste ho porazili a získali jednu z jeho jedinečných odmien. 
  • co-op - hráči sa môžu cez Kameň Svetov teleportovať sólo, alebo spolu s dvoma ďalšími preživšími, čím zvýšia šance na prežitie.

 





Autori Darksiders III prinesú 20. augusta novú akciu s názvom Remnant: From the Ashes   Autori Darksiders III prinesú 20. augusta novú akciu s názvom Remnant: From the Ashes   Autori Darksiders III prinesú 20. augusta novú akciu s názvom Remnant: From the Ashes
Autori Darksiders III prinesú 20. augusta novú akciu s názvom Remnant: From the Ashes
Páči sa mi! (+2)






Autori Darksiders III prinesú 20. augusta novú akciu s názvom Remnant: From the Ashes
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Perfect World Entertainment / Gunfire Games
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 20. august 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (6)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk