Týždenník - Borderlands 3 a Epic store

Apríl začal, a aj keď prvý apríl bol dosť nevýrazný, zvyšok týždňa to dobehol. Naznačený bol napríklad Assassin v dobe Vikingov, Minecraft ukázal raytracing, alebo sme videli najväčšiu zbierku hier na svete.

pridal saver 7.4.2019 o 23:02 pod hry
Týždenník - Borderlands 3 a Epic store

HRY > NOVINKY >

Apríl začal, a aj keď prvý apríl bol dosť nevýrazný, zvyšok týždňa to dobehol. Naznačený bol napríklad Assassin v dobe Vikingov, Minecraft ukázal raytracing, alebo sme videli najväčšiu zbierku hier na svete. Tá sa dostala do Guinessovej knihy rekordov a zahŕňa cez 20 tisíc hier, kde má stovky až tisíce hier z každej väčšej konzoly.

 

Bola naznačená aj nová Assassin's Creed hra, ktorá by mohla byť v dobe Vikingov. Nevieme však, či skutočne bude, ani či to bude ďalšia, alebo niektorá iná. Doplnila to ukážka Minecraftu, ktorý dostal raytracing, síce bez použitia RTX kariet, a teda funguje pomalšie ako by mohol, ale je určite pekný.

Dátum vydania dostal Borderlands 3, ktorý vyjde v septembri. Ukázal aj obrázky a možnosti, kde nebude chýbať splitscreen kooperácia pre dvoch hráčov a online pre štyroch. Naznačený bol crossplatform multiplayer, ale s tým si autori ešte nie sú istí a oficiálne ho ešte musia potvrdiť. Dozvedeli sme sa aj to, že hra vyjde na Epic store, kde bude exkluzívna na 6 mesiacov, za čo to schytal Borderlands 2 na Steame, kde dostal masy negatívnych recenzií. Valve na ňom mohlo vyskúšať svoj nový filter na offtopic recenzie.

 

Keď sme pri Valve, to je práve vo vyšetrovaní Európskou komisiou spolu s ďalšími firmami a to za nezafixovanie cien predaja hier v rámci EU, čo porušuje digitálny zákon. Epic Store zatiaľ nemá taký problém, ale práve pridal regionálne ceny pre 230 krajín, čím prekonal Steam. Hádam si dajú pozor na ceny v EU. Z iných firiem sme sa dozvedeli, ako sa vyvíjal Anthem  a aj to, že Remedy nepracuje na Alan Wake 2 a nevie, kedy sa k nemu dostane.

Čo sa týka hier zadarmo, teraz je na Epic Store dostupný The Witness zadarmo a rovnako zadarmo je teraz na celý mesiac Blackout, battle royale režim z COD Black Ops 4

 

Objavila sa aj informácia o PC verzii Red Dead Redempotion 2, ktorá by mala podľa leaku prísť na Epic store. Nakoniec sa to ukázalo ako fake, ale vzhľadom na to, že Take Two dal Borderlands 3 na Epic, nie je to nepravdepodobná vec, otázne je len, kedy na PC príde.

 

Z hardvéru bola naznačená nová konfigurácia Xbox Two devkitu, ako aj PS5 devkitu, Nokia 9 s piatimi kamerami sa u nás dostala do predaja, VR headset od Valve má prísť do predaja v júni a zjavne Gabe Newell naň už zarába ako model v Číne. Keď sme pri žartíkoch, na prvého apríla sa ich nazbieralo dostatok, hlavne z hier. 

 

Recenzie nám otvoril Power Rangers: Battle for the Grid, doplnilo to Warparty, pekelný Helheim, pixelovaná skákačka Fox n Forests a uzavrel to pixelovaný Unit 4.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19869)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk