Google Stadia má vraj fenomenálnu podporu od vývojárov a vydavateľov

Phil Harrison sa chváli vynikajúcou podporou od vývojárov. V hre sú dokonca aj takí, ktorých by ste nečakali. Štartovací lineup nám predstavia v lete.

pridal Gam_er 7.4.2019 o 12:24 pod hardware
Google Stadia má vraj fenomenálnu podporu od vývojárov a vydavateľov

HARDWARE > NOVINKY >

Google Stadia ďalej rezonuje herným priemyslom. Reakcie fanúšikov sa pohybujú od zdravého skepticizmu až po silné nadšenie pre platformu založenú na cloude, ktorú Google oznámil na GDC 2019. Phil Harrison viceprezident služby, ktorý predtým pôsobil aj v Sony a Microsofte a sa teraz chváli tým, že majú fenomenálnu podporu od vývojárov, vrátane neočakávaných strán. Viac sa však o študiách, ktoré Stadiu podporujú, dozvieme v lete:

„Získali sme fenomenálnu podporu zo strany vývojárov hier a vydavateľov z celého sveta. Z miest, ktoré by ste očakávali a niektorých, ktoré by ste nečakali.

Už v lete nás uvidíte zdieľať náš štartovací lineup a ďalšie podrobnosti. Potom si môžete urobiť úsudok o tom, ako úspešní sme pri lobingu s vývojármi boli. Som veľmi šťastný za spôsob, akým sme túto oblasť vybudovali.”

Harrison tiež zistil, že celý projekt Google Stadia bol pôvodne vedený interným Chromecast tímom, ktorý chcel zistiť, či by mohli používať svoju technológiu streamovania pre hry:

„Keď Stadia začala, bola mimo Chromecast tímu. Mali však skutočne obrovský úspech s Chromecastom v posilňovaní streamovania lineárnych médií, najmä televízneho a filmového obsahu. Potom sme uvažovali nad tým, že máme túto platformu a ako z nej môžeme vyťažiť. Je tu pre nás príležitosť skutočne streamovať hry prostredníctvom tejto technológie.

Ďalším bodom bola sieťová štruktúra, ktorú budujeme v našich datacentrách. Nie je to niečo, o čom hovoríme verejne, ale máme silnú vedúcu pozíciu, vďaka pravdepodobne najmodernejším inováciám hardvéru vo vnútri nášho dátového centra.

Stačí nám tieto veci len prepojiť a získame reálny živý biznis.”

Chromecast tak bude hlavným spôsobom, ako používať Google Stadiu s TV. Medzi alternatívne spôsoby hrania hier prostredníctvom služby Google Stadia patria počítače (stolné alebo prenosné), smartfóny a tablety. 





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18482)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk