Týždenník - Sekiro Meme

Tento týždeň sa nám pekne ukázal Sekiro, ale aj EU, ktorá odsúhlasila Meme zákon.

pridal saver 31.3.2019 o 22:32 pod hry
Týždenník - Sekiro Meme

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám pekne ukázal Sekiro, ale aj EU, ktorá odsúhlasila Meme zákon. Síce odsúhlasili aj zákaz jednorázových plastov, ale zároveň znovu oklieštili možnosti používateľov na internete copyrightovým zákonom. Síce meme sa to priamo netýka, ale obrázky majú filtrovať boti automaticky a uvidíme, ako to bude fungovať. Uvidíme, v akej forme to vlastne bude fungovať a kedy to u nás na Slovensku v parlamente príjmu.

 

Okrem toho sa ukázal napríklad titul Prodeus, retro fps s nastaviteľnosťou retro obrazu. Sami si zvolíte, akú retro úroveň budete od hry chcieť. Podobne aj Wolfenstein prichádza z tejto retro, doby ale už v modernom prepracovaní, teraz v lete príde rovno dvakrát. Prvá hra bude kooperačne ladená akcia Wolfenstein: Youngblood s Blazkovými dcérami, druhá bude VR záležitosť Wolfenstein: Cyberpilot. Obe budú umiestnené do Paríža v 80-tych rokoch.

Vyšiel aj Firestorm režim pre Battlefield V, teda Battle Royale režim, ktorý nie je vôbec zlý, aj keď podobne ako ostatné Battle Royale kópie sa ani výrazne neodlišuje. Má však viac vojnový nádych aj vďaka tankom a raketám a ohnivý kruh je zaujímavý doplnok.

 

Z nových hier bola ohlásená hra s Glochom, rovnako bol ohlásený Gwent pre mobily, výraznejšie ohlásenia však bolo Borderlands 3, z ktorého Gearbox vydal prvý trailer a rovnako ohlásil aj remastre Borderlands 1 a kolekciu Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel.

Na PAX East sa predstavila aj Bethesda, ktorá obhajovala svoj Fallout 76, ale zároveň ho spolu s ostatnými hrami prinesie aj na Steam. Totiž oni minimálne zatiaľ nemajú takú pozíciu ako Epic store a nemajú taký dosah na hráčov na svojom store. Epic store si medzitým odchytil aj Anno 1800 a ukázal sa aj The Outer Worlds, ktorý príde ku nim. GOG dostal Warcraft I a II od Blizzardu.

Z hardvéru Huawei predstavil P30 sériu znovu s parádnym foťákom, znovu ponúknu P30 a P30 Pro. Sega oproti tomu predstavili Sega Mega Drive mini konzolu, ktorá vyjde 19. septembra so 40-timi hrami. Z konzolovej oblasti sa začína hovoriť, že Nintendo tento rok predstaví dve nové verzie Switchu, jednu jednoduchšiu a vhodnú ako náhradu handheldu, druhú mierne výkonnejšiu. Podobne aj Microsoft chce tento rok priniesť dve verzie Xbox One S, prvá bez bluray mechaniky by mala byť ohlásená už v apríli a vyjsť v máji. Microsoft tento týždeň mal aj svoju ID Xbox Game pass predstavovačku a podobne Sony začalo so svojou reláciou State of Play. Sony zároveň reorganizovalo svoju štruktúru, aj keď mimo hier, ale mobily sa spojili s ďalšími divíziami, ktoré zakryjú ich stratu.

Aj Apple malo svoju prezentáciu, kde ohlásilo svoju hernú predplatenú službu Apple Arcade. Za predplatné tam hráči na mobiloch a Macoch dostanú platené arkádovky zo store. Intel popritom ukázal koncept dizajnu svojej grafiky, ktorú uvidíme budúci rok. Mimochodom Intel práve prebral marketingového človeka z Nvidie. Keď sme pri PC komponentoch, pozreli sme sa aj na to, ako teraz na jar vyjdú herné zostavy a to od 400 eur do 2500 eur.

 

Z recenzií sme sa pozreli na spomínané Sekiro: Shadows Die Twice, ktoré znovu ponúklo drsný štýl hier From Sofware. Doplnili sme to Generation Zero, ktoré znovu ponúklo generický svet Avalanche games, teraz extrémne generický bez zábavy, ale zase s kooperáciou. Otestovali sme aj Yoshi's Crafted World a aj Solstice Chronicles: MIA. Nakoniec z hardvéru sme sa pozreli na Steelseries Arctis 5.

Tento víkend sme mali na Animeshow svoju Sector hernú časť aj s prednáškami, odkiaľ už spracovávame výstupy a postupne vám ich prinesieme. 





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19840)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk