Týždenník - Späť do socializmu

Slovenský titul o budovaní socialistického štátu nám obohatil tento týždeň, ako aj trailer na Doom a Avengers. Obohatila to Master Chief kolekcia pre PC a aj Firestorm pre Battlefield V

pridal saver 17.3.2019 o 21:26 pod hry
Týždenník - Späť do socializmu

HRY > NOVINKY >

Slovenský titul o budovaní socialistického štátu nám obohatil tento týždeň, ako aj trailery na nový filmový Doom a pokračovanie Avengers. 

Doom je skutočne nízkonákladový film pre digitálne služby a aj keď zrejme ničím viac nechcel byť, je škoda, že naň autori použili práve túto značku. Oveľa lepšie vyzerá nový trailer na Avengers: Endgame, ktorý zjavne bude znovu trhať rekordy v tržbách.

Keď sme pri traileroch, aj v hrách sa nám objavil zaujímavý trailer a to na Firestorm režim pre Battlefield V. Bude to jeho verzia Battle royale, v ktorej budú hráči utekať pred ohňom, spĺňať úlohy a získavať silné zbrane.

Workers & Resources: Soviet Republic je nový manažmentový titul zo Slovenska, ktorý práve odštartoval svoj Early access prístup na Steame. Budete v ňom budovať socialistický štát a aj keď sa nespomína rovno Slovensko, nájdete tam naše paneláky, rôzne známe budovy, klasické autá a samozrejme množstvo sovietskych symbolov.

Okrem toho bola ohlásená aj Halo: The Master Chief kolekcia pre PC, ktorá príde ako na Windows Store, tak aj na Steam. Samozrejme všetko bude spojené cez Xbox Live login a služby. Kolekciu k tomu na Xbox One doplní remastrovaný Halo Reach, pričom na PC bude kolekcia s Halo Reach titulom otvorená. Ďalšie hry ho budú dopĺňať postupne. Pri tejto príležitosti sme sa spätne pozreli na Halo sériu a jej históriu.

 

Microsoft k tomu ohlásil a spustil veľa ďalších noviniek, napríklad na Xboxe spustil aplikáciu, ktorá dokáže prenášať obraz z PC alebo mobilu a rovnako update pre mobilnú aplikáciu vo Windows 10, ktorá dokáže mirrorovať mobil. Predviedol Project xCloud - ich hernú streamovaciu službu, doplnil to sériou indie hier, ktoré prichádzajú na Xbox One a Windows 10 a aj ohlásením Xbox Live služby pre iOS a Android. Nakoniec si Microsoft patentoval fyzikálny engine na procesore a je možné, že v Xbox Two už bude na fyziku samostatná časť procesora.

Z iných noviniek sme sa dozvedeli, že autor PUBG prechádza na nový projekt a bude mať pod palcom novú divíziu výskumu, kde budú skúšať nové žánre hier. Konkurenčné Fortnite začalo kombinovať Xbox One a PS4 hráčov automaticky v hrách. Keď sme pri spájaní aj  Shawn Layden zo Sony očakáva do budúcnosti veľké spájanie platforiem, všetko bude prepojené.

Okrem toho Valve ohlásilo spustenie Steam Link Anywhere, rozšírený Steam Link, s ktorým budete môcť streamovať aj mimo domu. Bude to však všetko záležať od rýchlosti vašich internetových liniek, ako doma, tak aj tam, kam chcete streamovať.

Nvidia tento týždeň predstavila svoju ďalšiu grafickú kartu z novej série a GTX1660 ponúka výkon GTX 1070 za cenu na úrovni GTX 1060. My sme sa rovno pozreli, aké PC zložíte s touto kartou a koľko vás vyjde. Nvidia k tomu začala predávať aj svoj 65 palcový monitor pre náročných hráčov, ktorí chcú veľký obraz, ale nechcú sa nechať obmedzovať 60Hz TV. Keď sme už pri PC hardvéri, zhrnuli sme si aj históriu PC od prvých osobných počítačov až po tie najnovšie.

Cez týždeň sme priniesli test notebooku Asus ROG Strix GL704GV s RTX 2060 grafikou. Z hier sme už dotiahli Dragon Quest XI, zrecenzovali sme aj Unruly Heroes aj nové Lego Movie 2 - videogame. Pozreli sme sa na Mage's Initiation - Reign of the Elements, ale aj malé hry Ape Out alebo HoPiKo. Doplnili sme to aj s interview o Days Gone s Emmanuelom Rothom a zhrnuli sme to celé v novom čísle Sector Magazínu





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk