Týždenník - Duna sa vracia

Uplynulý týždeň nás prekvapilo ohlásene Dune hier, ktoré budú doprevádzať nový film.

pridal saver 3.3.2019 o 21:26 pod hry
Týždenník - Duna sa vracia

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň nás prekvapilo ohlásene Dune hier, ktoré budú doprevádzať nový film. Presnejšie licenciu si na plecia zobral Funcom, ktorý už ovládol Conan univerzum a teraz to skúsi aj s Dune. Majú tu veľkú šancu zviesť sa na úspechu klasickej stratégie Dune 2. Nemajú síce extra kvalitné hry, ale vedia robiť MMO tituly, online survivalovky a skúšajú to aj so stratégiami. Navyše stratégie pre nich teraz robí Petroglyph, čo sú ľudia z Westwoodu a teda aj autori klasickej Duny 2. Takže je pravdepodobné, že stratégia príde práve od nich (robia aj C&C remastre). Okrem nej plánujú aj online survival titul, zrejme v štýle Conan Exiles a ešte tretí titul. Všetko prinesú v priebehu šiestich rokov, na ktoré majú licenciu.

 

Zo zaujímavostí sa objavili dva leaky zo značiek Ubisoftu, kde sa pripravuje Watch Dogs 3, ktoré má teraz byť v Londýne a bude drsnejšie ako teenagerska dvojka. Rovnako sme sa viac dozvedeli o novej Assassin's Creed hre, ktorá uzavrie Origins trilógiu a bude podľa očakávaní v Ríme, nazvaná bude Legion. Budeme v nej robiť poriadok v Taliansku a na ďalších územiach Rímskej ríše.

Z iných noviniek Fortnite dostal novú sezónu, teraz s pirátskou témou a pokladmi, Space engineers dostal update 1.0 a je v plnej verzii vonku. Rockstar rovnako pridal nový update na Red Dead online, ale len s cieľom zvýšiť zisky a nie priniesť fixy. Nintendo k tomu predstavilo novú hru Pokémon Sword a Shield. Pridal sa aj trailer na prichádzajúci Detective Pikachu film.

Objavila sa aj zaujímavá VR hra Boneworks, ktoré priam otvára novú generáciu interaktívnych VR titulov. Výrazne sa inšpiruje Half Life, a aj keď je len sandbox, mohla by poslúžiť ako základ pre ďalšie plnohodnotné tituly. Niečo takéto by dokázalo rozbehnúť VR.

 

Čo sa už nerozbehne je PS Vita, ktorá práve ukončila svoju životnú púť a Sony ju prestalo vyrábať. My sme si na ňu spomenuli v článku. Oproti tomu rozbieha sa Microsoft, ktorý už má dostatok štúdií a dostatok hier vo vývoji. 

 

Pomaly sa rozbieha aj naša slovenská herná scéna, kde ešte nemáme veľké AAA tituly, ale preberá sa to a možno za pár rokov aj nejaký uvidíme. Zatiaľ ste si ako najlepšiu slovenskú hru minulého roka ste si vybrali Shadows: Awakening

 

Z hardvéru sme sa pozreli na to, aké PC zložíte za 800 až 900 eur a  to s novou GTX1660ti, pozreli sme sa aj na ceny samotných GTX1660ti verzií, ako aj na pokles cien RTX2060 kariet. Prichádzajú ešte nižšie verzie GTX1660 a GTX1650, na ktoré sa pozrieme neskôr. V mobilnej oblasti sme si zhrnuli mobily, ktoré boli ohlásené na MWC výstave.

Z recenzií sme sa pozreli na Sky Gamblers: Afterburner lietadlá, násilnosti v Riot: Civil Unrest, nie veľmi vydarenú umeleckú exkluzivitu Vane, vlažný Re-Legion, BMX zjazdy v Pumped BMX Pro a nakoniec aj na Early Acces verziu Team Racing League. Z mobilov sme otestovali doteraz najlepší herný mobil Asus ROG Phone.

Spustili sme súťaž na Metro Exodus o špeciálnu edíciu so soškou.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk