Microsoft pripravuje nový štýl PC distribúcie hier, viac o zmenách v prístupe k PC predstaví na E3

Phil Spencer v interview potvrdil nový štýl PC distribúcie, ktorý predstavia na tohtoročnej E3 výstave.

pridal saver 28.2.2019 o 9:39 pod hry
Microsoft pripravuje nový štýl PC distribúcie hier, viac o zmenách v prístupe k PC predstaví na E3

HRY > NOVINKY >

Phil Spencer v interview potvrdil nový štýl PC distribúcie, ktorý predstavia na tohtoročnej E3 výstave. Už dlhšie totiž prerábajú Store, aby viac sadlo PC hráčom a uvidíme, čo vlastne ukážu. 

"Poskytovanie skvelých herných zážitkov pre PC hráčov je rozhodujúce pre budúcnosť Xbox a hrania v Microsofte, máme zodpovednosť investovať do nových spôsobov, akými môžeme ponúknuť zlepšenie zážitku PC hráčom.

Hoci sme hrdí na naše herné PC korene, urobili sme na ceste aj nejaké chyby. Vieme, že sa musíme posunúť vpred a postaviť potreby hráčov do stredu nášho snaženia. Viem, že sme poslednou dobou dosť hovorili o tom, čo chceme poskytnúť PC hráčom, ale na tohtoročnom E3 a v priebehu roka 2019 už uvidíte, kam investujeme ako vo Windows systéme, tak aj v hrách. Je to len začiatok."

Zrejme tak tento rok už aspoň uvidíme Age of Empires IV a možno ďalšie primárne PC vyvíjané tituly. Tie zrejme vyjdú aj na Xboxe, keďže aj v tejto oblasti si Microsoft rozširuje ponuku a podpora klávesnice a myši je už zapracovaná. Pôvodný Age of Empires možno na Xbox príde už budúci mesiac. 

Spolu s týmto crossplatformovým vydávaním pripravuje Microsoft aj multiplatformové inštalácie, kde už na Windows 10 preview používatelia testujú nový typ balíkov inštalácie PC hier.  Skúša sa to na State of Decay, ktoré má v súbore v štýle Xboxu aj PC inštaláciu. Je možné, že takto umožnia rozbehnúť na PC aj Xbox One verzie hier, keďže sa inštalujú aj Durango ovládače. Uvidíme, kam to povedú.

Spencer spomenul aj svoje nové štúdiá, ktorým dávajú voľnosť a podporu:

"Chceme, aby si každé štúdio zachovalo svojho ducha, svoju jedinečnú kultúru, pričom chceme, aby sa cítilo posilnené zdrojmi, ktoré teraz ako člen Xbox Games Studios a Microsoftu majú. Sme tu, aby sme odstránili problémy, ktoré im vytvárali prekážky v tom, čo robia najlepšie.

Príležitosť pre spoluprácu a spoločné učenie sa medzi novými a existujúcimi tímami je pre mňa najviac zaujímavé. Je to inšpiratívne počuť príbehy o tom, ako sa oslovujú talenty v týchto tímoch, aby sa navzájom spájali, zdieľali a učili sa."





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk