Týždenník - Anthem prišiel, MWC začína

Tento týždeň sa nám to mlelo okolo Anthemu, ale aj ohlásení pred mobilným svetovým kongresom, ktorý začína zajtra.

pridal saver 24.2.2019 o 21:17 pod hry
Týždenník - Anthem prišiel, MWC začína

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám to mlelo okolo Anthemu, ale aj ohlásení pred mobilným svetovým kongresom, ktorý začína zajtra. Veľké firmy už však stihli ponúknuť svoje press konferencie a Samsung ohlásil svoje S10 mobily, pridal otvárací Galaxy Fold za 1999 eur a aj svoj prvý 5G mobil.

 

Xiaomi sa pridalo so svojim Mi9 za parádnu cenu 449 eur, Huawei ukázal notebooky a Mate X, otvárateľný mobil, stojí však 2299 eur. Nakoniec HMD predstavilo niekoľko low-endových Nokií a hlavne Nokiu 9 s piatimi foťákmi.

 

Z iného hardvéru HTC predstavilo svoj samostatný VR headset Vive Focus Plus a Microsoft svoje AR okuliare Hololens 2, pridal aj nový Kinect Azure pre biznis oblasť. A zázrakom sa oživil aj PC handheld SmachZ, ktorý je stále v stave čakania na vydanie, kde možno autori nemajú peniaze na výrobu.

Z reálnych vecí Nvidia ohlásila a rovno vydala GTX1660ti karty. Tie sú priamym nasledovníkom GTX1060 kariet a tesne pod 300 eur dokážu ponúknuť výkon GTX1070 až GTX1070ti. Ku konzolám sme sa dozvedeli, že Microsoft bližšie predstaví nové Xbox Two konzoly rovno na tohtoročnej E3. Od Sony sme sa dozvedeli, že Shawn Layden už nechce konzolové vojny, chce s konkurenciou priateľsky napredovať vo svete hier. A keď už prichádza tá nová generácia, zhrnuli sme si celú históriu konzol a z handheldov sme sa rozlúčili s PS Vita.

 

Herná oblasť nám teraz priniesla pekný patch na Metro Exodus, ktorý ukázal, ako má vyzerať DLSS na RTX grafikách. Pozreli sme sa, ako sa vylepšil konzolový World of Tanks. Dozvedeli sme sa, že slovenský titul Vaporum mieri na konzoly a dostane na nich aj slovenčinu. Z onlineoviek Anthem priblížil obsah na ďalšie tri mesiace, rovnako Bethesda zverejnila rozsiahle plány pre Fallout 76. Ak by ste chceli niečo zadarmo, Epic store rozdáva peknú adventúru Thimbleweed park.

 

Z recenzií sme pridali videorecenziu na Far Cry New Dawn, ale rozpísali sme hlavne Anthem, ktorý nie je taký dokonalý ako mohol byť, ale určite to nie je zlá hra. Dotiahli sme aj Kingdom Hearts III, rovnako aj bojovku Jump Force. Doplnili sme to lyžovačkou vo When Ski Lifts Go Wrong, novou hrou do Hello Neighbor série - Hide and Seek, motorkami v Monster Energy Supercross 2 a z hardvéru sme otestovali Corsair Dominator Platinum RGB pamäte.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18382)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk