Dying Light 2 ponúkne vozidlá, frakcie a rozhodnutia ktoré trvalo ovplyvnia prostredie hry

Autori Dying Light 2 rozprávajú o frakciách, ktoré budú v príbehu vystupovať ako divoké karty. Dodávajú aj pár informácií k vozidlám.

pridal Gam_er 24.2.2019 o 17:26 pod hry
Dying Light 2 ponúkne vozidlá, frakcie a rozhodnutia ktoré trvalo ovplyvnia prostredie hry

HRY > NOVINKY >

O Dying Light 2 sme už dlhšie nepočuli a mnohí titul považujú za jednu z najviac nespravodlivo prehliadaných hier. Realita je však taká, že pripravovaná novinka od Techlandu vyzerá zatiaľ skvele. Chce priniesť novú hĺbku prostredníctvom frakcií, ktoré v závislosti od svojej filozofie zmenia prostredie hry. 

Novinku viac predstavil hlavný dizajnér hry Tymon Smektala. Hovorí o frakciách, ktoré majú svoje vlastné plány a čakajú na to, ako vás do nich zainteresovať:

„Vo svete Dying Light 2 máte niekoľko hlavných frakcií. Peacekeepers, Scavengers a niekoľko ďalších. Sú to však menšie skupiny ako Untainted, ktoré môžu mať vplyv na priebeh príbehu do určitej miery. Sú ako divoké karty v príbehu, kde predstavujú niečo neočakávané. 

Napríklad Peacekeepers a Scavengers súperia o opustený bazén, pretože je to skvelé miesto pre základňu. Peacekeepers tam chcú vytvoriť miesto pre tréning svojich ľudí, zatiaľ čo cieľom Scavengers je pestovanie rastlín, z ktorých dokážu vyrábať palivo. Untainted zas verí, že cesta ku spáse a riešeniu problémov celého sveta tkvie v pestovaní rastlín, ktoré môžu potom použiť na výrobu drog či liekov. Niektoré z nich sú silné stimulanty, ktoré menia vaše správanie v boji. K týmto stimulantom však nemáte prístup len vy, ale aj obyčajní ľudia mesta.”

Divoké karty v podobe frakcií sa objavia iba v niektorých oblastiach. Nie sú síce tak rozvinuté ako iné skupiny, no ako už bolo povedané, môžu mať veľký a trvalý vplyv na vašu hru. Autori tiež potvrdzujú, že vozidlá budú základnou súčasťou Dying Light 2. V prípade jednotky do hry prišli až s Following expanziou:

„V Dying Light 2 budete môcť riadiť vozidlá. Najprv však musíte vozidlá do sveta uviesť tým, že pomôžete Scavengers s výrobou paliva. Radšej by som teraz neprezrádzal príliš veľa, ale bude tu priestor na riadenie týchto vozidiel. Bude tu veľa miest, kde ich môžete riadiť, čím podporíme hru aj po vydaní.”

Dying Light príde na PC, Xbox One a PS4. Hra ešte nemá dátum vydania, ale očakáva sa, že príde niekedy tento rok.





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk