Týždenník - Far Crack Exodus

Tento týždeň bol silný a vyšlo hneď niekoľko veľkých titulov.

pridal saver 17.2.2019 o 22:07 pod hry
Týždenník - Far Crack Exodus

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol silný a vyšlo hneď niekoľko veľkých titulov. Rovno v piatok nám vyšli štyri, respektíve rovno päť. Totiž prišlo Metro, Far Cry, Crackdown, Jump Force a pre majiteľov EA Access a Origin Access bol vydaný aj Anthem.

Je to masívna zostava. Nečakaná na takýto skorý február, väčšinou sa totiž celá nádielka jarná púšťa už na jar. Ale tu sa všetci chceli vyhnúť jarnému pretlaku a namiesto toho vytvorili priam kečupový pretlak na 15. február.  Ak si pamätáte, pôvodne to malo byť 22. február, ale odtiaľ sa pre Anthem ostatné tituly odsťahovali. 

My sme už zrecenovali Metro, ktoré bolo pôsobivé a dostalo 9, Far Cry rovnako nebolo zlé a odnieslo si 8 a Crackdown 3 dostal 6.5. Plus Metro už má aj videorecenziu a máme k nemu aj zaujímavú edíciu, ktorá pôjde do súťaže. A zrejme to bude fotosúťaž pre fanúšikov.

Anthem dostal svoj krátky film a spustil svoj early access, ktorý vôbec nevyzerá zle a má niečo do seba ako po príbehovej stránke, tak hrateľnostnej. Ak ho už hráte, čakajte, že hlavný patch príde až pred plným vydaním. Ešte sa tam môžu objavovať rôzne malé problémy.

Zo zaujímavých hier prichádza aj Rage 2, ktoré ukázalo svoj gameplay. A Battlefield V tento týždeň dostal kooperačné rozšírenie, kde pribudla séria misií, ktoré môžete hrať sami, alebo s priateľmi. Môžete taktizovať a trénovať na multiplayer. Pribudli mu aj vylepšenia do raytracingu a DLSS. Rovnako raytracing a DLSS dostalo  rovno k vydaniu aj Metro. Nvidia priblížila ich možnosti a zároveň dodala, že DLSS sa bude vylepšovať postupne. Mimochodom, podporu raytracingu už dostal aj Unreal engine a Unity ju pridá čoskoro.

Z iných noviniek si Sony zaspomínalo na PS3, to tento týždeň dostalo nové šéfa SIE, je ním Jim Ryan, dosť stará páka a nie je veľmi progresívny. Uvidíme, kam povedie Sony pri PS5. Z radov vývojárov sa ozvali aj názory na to, aké by malo byť PS5 a Xbox Two, a hlavne to, že by Sony malo už sprístupniť crossplatform multiplayer. To na jednej strane tvrdí, že ho má prístupný každý, ale autori s tým nesúhlasia, keďže im rovno hovoria, že nie, alebo ich nechávajú čakať a čakať.

 

Cez týždeň bolo predané Warhorse štúdio, ktoré už patrí THQ Nordic a uvidíme, ako im pôjde tvorba ďalej teraz, keď už majú financie zaistené. 

Z hardvéru sme si teraz rozpísali zaujímavé herné ladené klávesnice, aby ste mali prehľad, čo môžete kúpiť. Je tam pekný výber. Z ostatných článkov okrem spomínaného Crackdownu, Far Cry New Dawn, Metro Exodus sme priniesli recenziu na Tsioque, dojmy z The Division 2 a Project Winter a interview s Adamom Brennecke o Pillars of Ethernity II Deadfire. Z filmov sa určite oplatí pozrieť Alita: Bojový Anjel.

Nakoniec, keď bol Valentín, otestovali sme, čo na to Anna z Metra.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19533)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk