Hellblade, Dead by Daylight a ďalšie 3rd party tituly mieria na Switch

Nintendo Direct nám priniesol aj niekoľko prekvapivých oznámení ohľadne nových 3rd party titulov pre Switch

pridal matus_ace 14.2.2019 o 9:42 pod hry
Hellblade, Dead by Daylight a ďalšie 3rd party tituly mieria na Switch

HRY > NOVINKY >

Množstvo hier z včerajšieho Nintendo Directu sme mali vyzradených prostredníctvom rôznych únikov, aj tak sa ale podarilo spoločnosti svojou prezentáciou prekvapiť. A to aj v oblasti starších 3rd party titulov, ktoré na Nintendo Switch prídu.

Už dlho sa vedelo, že príde Assassin's Creed 3 remaster, no Ubisoft to oficiálne potvrdil až v prezentácii. Hra vyjde 21. mája a spolu s ňou bude v balení aj Liberation, pôvodne z PS Vita. Už od oznámenia tiež vieme, že sa na Nintendo Switch chystá aj Mortal Kombat 11, ktorý vyjde 23. apríla. Konečne na Switch zavíta Unravel séria vo forme Unravel Two, ktorý sa svojou kooperatívnou povahou na konzolu veľmi hodí a vyjde 22. marca.

 

Najpríjemnejším prekvapením spomedzi 3rd party titulov bolo potvrdenie vydania unikátneho akčno-logického titulu Hellblade: Senua's Sacrifice. Hra vás zavedie do mysle ženy, ktorá trpí psychickou poruchou a musí prejsť vikingským peklom, aby zachránila dušu svojho mŕtveho milého. Hra na Switch vyjde niekedy v priebehu jari.

 

Prekvapením je aj príprava asymetrickej hororovej PvP multiplayerovky Dead by Daylight pre Nintendo Switch. Z nej sme v Directe videli trailer, ktorý ale nevyzeral práve najlepšie. Ak hru nepoznáte, vžijete sa do nej do dvoch úloh. Môže z vás byť jeden zo študentov, ktorí sa snažia prežiť, alebo vrah, ktorí tínedžerov tradične loví. Hra tak vychádza zo zabehnutých žánrových trópov slasherov a na Switch príde niekedy v priebehu jesene.

 

Síce nám túto informáciu priniesol Nintendo Direct, no týka sa aj PlayStation 4. Akčná RPG Dragon Quest Builders 2 sa totiž predviedli novým gameplay trailerom, ktorý nám predstavil možnosti a tiež novinky v dvojke, no zároveň potvrdil dátum vydania. Ten znie 12. júl 2019 pre obe platformy a Square Enix k tomu doplnili aj poriadne samostatné gameplay video.

 

Už dlhšie sme vedeli, že Codemasters plánujú svoju prvú hru pre Nintendo switch, ktorou je GRID Autosport, ktorým chcú v záplave arkádových racingov na platforme ponúknuť trošku vážnejšie jazdenie. Hra tam vyjde v lete a ponúkne všetky DLC, možnosť pohybového ovládania, nové možnosti upravenia ovládania a nebude jej chýbať splitscreen multiplayer pre dvoch hráčov. Viac nám z tejto verzie ukázal nový trailer.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18405)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk