O 23:00 Nintendo predvedie svoje Switch hry v novej Direct prezentácii

Naživo to môžete celé sledovať u nás

pridal matus_ace 13.2.2019 o 22:41 pod hry
O 23:00 Nintendo predvedie svoje Switch hry v novej Direct prezentácii

HRY > NOVINKY >

Týždne sa o tom hovorilo a Nintendo to včera oficiálne potvrdilo. S blížiacim sa druhým výročím hybridnej konzoly Nintendo Switch je tu nový Nintendo Direct, ktorý nám predstaví nové hry a tiež detaily k tým, ktoré už poznáme. Oficiálne vieme len to, že sa v Directe predvedie Fire Emblem: Three Houses, kde očakávame nový trailer, detaily a najmä dátum vydania. Neoficiálne sa však hovorí o Metroid Prime Trilogy a iných hrách, pričom ďaleko nebude ani Switch verzia Assassin's Creed 3 remastru, ktorého existenciu Ubisoft dosť nešťastne maskuje.

Direct nám otvára Super Mario Maker 2, o ktorom sa tiež v posledných týždňoch hovorilo. Hra ponúkne základ z prvej časti pre Wii U, ale viac obsahu a nové možnosti. Vyjde v júni a nebude chýbať Luigi.

Marvel Ultimate Alliance 3 postaví hráčov proti Thanosovi a Black Orderu. Nebude chžbať Captain Marvel a hra ponúkne aj hranie pre štyroch hráčov. Postavy budú mať niekoľko útokov, špeciálne útoky a aj tímové útoky. Hra vyjde v lete.

Welcome Back, BOXBOY! nám potvrdzuje ďalší z leakov. Hra do série prinesie niekoľko výrazných noviniek a najvýraznejšou je kooperácia dvoch hier a Budy režim. Hra ponpkne 270 levelov a príde 26. apríla.

Super Smash Bros. Ultimate dostane na jar nový veľký update a na jar príde aj Joker, prvá platená DLC postava.

Captain Toad: Treasure Tracker na Switchi dostane v update zadarmo lokálnu kooperáciu pre všetky úrovne a tento update príde hneď po konci Directu. Okrem toho hra dostane aj platené DLC s novými levelmi. Príde 14. marca.

Bloodstained: Ritual of the Night nám ukazuje nový trailer. Je to hra od tvorcu Castvelanie v jej pôvodnom štýle. Trailer nám ukázal aj možnosti úpravy postavy. Hra vyjde v lete.

Dragon Quest Builders 2 je ďalším už známy titulom, ktorý pokračuje v rýchlych headlinoch. Trailer ukazuje herné možnosti. Hra vyjde 12. júla a ponúkne aj bonusy pre hráčov prvej hry na Switchi.

Dragon Quest XI S sa nám ukazuje a potvrdzuje, že hra vyjde tento rok, čo je fajn, keďže sa už hráči začali obávať, či to tento rok stihne s lokalizáciou pre západ. Trailer nám približuje jej príbeh. Viac však vidíme aj zo sveta a súbojov. Priamo počas hrania si môžete vybrať, či chcete hrať v modernej grafike, alebo v 16-bit grafike. Switch ponúkne aj japonské audio. Hra vyjde v Definitívnej edícii na jeseň.

Tsum Tsum Festival je nová Disney hra s hračkami od Bandai Namco. Je to kolekcia minihier pre hranie lokálne aj online. Vyjde tento rok

Starlink dostane nový obsah pre Star Foxa. Celá jeho partia sa pretaví do nových titulov, nové misie a podobne. Update príde v apríli.

Rune Factory 4 Special sa dočká novej prerobenej edície pre Nintendo Switch a trailer nám predviedol, o všetko sa tam dá robiť a čo táto verzia prináša nové. Vyjde niekedy neskôr v tomto roku. Zároveň Nintendo potvrdilo vývoj Rune Factory 5.

Oninaki je nová RPG od Square Enix v krásnom fantasy svete, kde zachraňujete stratené duše, aby sa z nich nestali monštrá. Každá duša vám ponúkne nové schopnosti, ktoré sú rôzne, tak musíte voliť správne duše. Hra vyjde v lete 2019, pravdepodobne nie exkluzívne.

Yoshi's Crafted World je už takmer svet a nový trailer nám tak len sumarizuje niektoré menej tradičné levely na vode, vo vzduchu a inde. Demo s prvým levelom vychádza po Directe.

Fire Emblem: Three Houses sa konečne ukazuje a predstavuje nám svoj svet, v ktorom žijú tri veľké dynastie. Ste žoldnierom, ktorý týmto svetom cestuje a ako cestujete, zjavuje sa vám tajomné dievča. Učíte študentov z týchto troch rodov, trénujete ich a bojujete s nimi v rôznych scenároch. Je na vás, aby ste ovplyvnili ich osudy a pomohli im dosiahnuť plný potenciál. Trailer predstavuje aj niektoré herné mechanizmy a jasne hovorí, že si sami budete formovať svoju cestu. Hra vychádza 26. júla.

Tetris 99 free to play hra dostupná pre 99 hráčov hneď po tejto prezentácii.

Dead By Daylight prichádza na Switch, aj keď vo videu nevyzerá práve najlepšie. Vyjde na jeseň 2019.

Deltarune: Chapter 1 vyjde zadarmo 28. februára.

Daemon X Machina predstavuje novinky. Najväčšou je demo, ktoré ponúka 4 misie a autori chcú vás feedback, keďže hra je ešte v vývoji. Plná hra vyjde v lete.

GRID Autosport pre Switch už poznáme, no teraz nám Nintendo z hry ukazuje o niečo viac. Hra ponúkne aj všetky DLC, možnosť úpravy ovládania, pohybové ovládanie a splitscreen pre dvoch. Vyjde v lete.

Obrovským prekvapením je Hellblade, ktorý mieri na Switch a vyjde už v priebehu jari.

Ukazuje sa nám tiež Mortal Kombat 11, Unravel 2 (22. február), konečne aj Assassin's Creed 3 Remastered (ponúkne aj Liberation a vyjde 21. mája), Final Fantasy VII vyjde 26. marca.

Hideki Kamiya a Platinum Games predstavili novú akčnú hru Astral Chain, z ktorej cítiť veľký vplyv Nier: Automata, či už v spracovaní, alebo v súbojoch. Hra vyjde exkluzívne na Switch 30. augusta.

Posledným oznámením je The Legend of Zelda: Link's Awakening, ktorá vyjde tento rok a kombinuje v sebe klasiku a pekný moderný vzhľad. Je to remake Game Boy klasiky z roku 1993.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk