Týždenník predvianočník

Previanočný týždeň bol skôr v znamení zaujímavostí ako ohlásení a všetkým vládol leak ohľadom nových Xboxov.

pridal saver 23.12.2018 o 22:27 pod hry
Týždenník predvianočník

HRY > NOVINKY >

Previanočný týždeň bol skôr v znamení zaujímavostí ako ohlásení a všetkým vládol leak ohľadom nových Xboxov. Ten zhrnul konzoly, ktoré pripravuje Microsoft a ako vieme, dve prídu budúci rok a aj Xbox Two rovno dostane dve verzie. Presnejšie budúci rok príde lacná streamovacia konzola, vyjde aj nový zmenšený Xbox One S. Následne v roku 2020 čakáme Xbox Two, ktoré príde s veľkou a menšou verziou, zrejme teda S a X verziou naraz. Zatiaľ však netušíme, aký približný výkon budú mať. 

 

Ďalší leak nám odhalil, koľko hráčov hralo jednotlivé PS4 hry, a aj keď nie sú všetky, ukazuje nám to približné čísla. Vedie to samozrejme GTA V a FIFA. Okrem toho sa vám páčilo aj porovnanie veľkostí máp hier.

 

Z herných noviniek sa vám páčila slovenská manažmentovka socialistického štátu, ktorá zo seba ukázala viac. A rovnako viac zo svojho vývoja ukázal aj Alien Isolation, konkrétne je to ukážka zo skorého vývoja, kde ešte hra bola z pohľadu tretej osoby. Nasledovalo ich Metro, ktoré ponúklo sériu záberov z prichádzajúceho pokračovania. Novú ukážku sme dostali aj zo singleplayeru prichádzajúceho Crackdownu 3, ktorý výrazne vylepšil vizuál.

Keď sme pri Xbox One tituloch, viac sme sa dozvedeli aj o Halo Infinite, ktoré dostane splitscreen pre štyroch hráčov a od základu je stavané aj pre PC. K tomu jedna z vedúcich 343 Industries bude budúci rok zaradená do siene slávy AIAS. Zo zaujímavých správ autori Star Citizenu ohlásili dátum alpha a beta testov singleplayeru hry - Squadron 42. Tie prebehnú v prvej polovici roke 2020.

Zároveň nám začali zamestnanci Blizzardu potvrdzovať to, čo sme už tušili, a teda, že finančná divízia a Activision preberajú kontrolu nad rozhodnutiami vo firme. Teda primárne sa už pôjde po peniazoch, to znamená viac hier, rýchlejšie vydávanie, ako aj viac prvkov cielených na zarábanie. 

Z elektroniky Samsung pred CES výstavou ukázal svoje lifestylové verzie QLED TV a to jedna formovaná ako obraz, druhá ako tabuľa. Možno zo zaujímavejších vecí ukázala Nvidia Mesh Shadery, ktoré zapracovala do nových RTX grafík.

Z recenzií sme sa bližšie pozreli na prvú expanziu Forzy Horizon 4, rovnako na expanziu pre Euro Truck Simulator 2: Beyond the Baltic Sea. Zistili sme, že mobilná verzia Command and Conquer nie je práve najlepšia časť série, ale napríklad také Ride 3 má niečo do seba. Menší titul Book of Demons parodujúci Diablo sa nenechal zahanbiť a aj viac artovo ladený projekt z prvej svetovej vojny 11-11 Memories Retold celkom vyšiel. Nakoniec ani remaster Killer 7 pre PC nesklamal a Unknown Fate bol tak na hrane.  Hardvéru sme teraz mali dostatok a zrecenzovali sme skriňu Corsair Carbide Spec 06 spolu s AiO chladičom, ako aj Kingston HyperX Fury RGB SSD, teda SSD disk s LED podsvietením. Pozreli sme aj na to, ako sa pracuje na MSI G65 stealth notebooku a aj to, ako funguje eSim podpora u nás, dostala sa totiž do prvého zariadenia a to Samsung Galaxy Watch.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19789)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk