Týždenník - Koniec roka sa blíži

Nové hry už pomaly nevychádzajú a oproti tomu sa začínajú kopiť štatistiky. V nich neprekvapivo vládne Fortnite.

pridal saver 16.12.2018 o 21:47 pod hry
Týždenník - Koniec roka sa blíži

HRY > NOVINKY >

Nové hry už pomaly nevychádzajú a oproti tomu sa začínajú kopiť štatistiky. V nich neprekvapivo vládne Fortnite. Už sme videli, ako vládol vo vyhľadávaniach v Google, teda aspoň v hrách, a rovnako vidíme, že vládne aj na pornostránkach, kde Pornhub ukázal štatistiky, v ktorých bol druhý najvyhľadávanejší práve Fortnite. Už stihol schytať aj hru roka v Golden Joystick ankete a to je prakticky stále v Early Access.

 

Aj my sme Fortnite zaradili medzi hry, ktoré kúpiť hráčom pod stromček, konkrétne Deep Freeze balenú edíciu s bonusmi. Možno je až škoda, že Fortnite nemá VR verziu, VR headsety by sa konečne mohli rozbehnúť. Tie sme si tiež práve rozobrali a pozreli sa na ich ceny. Epic s Fortnite skôr ako do VR ide do multiplatformu, na ktorý chce vďaka svojim skúsenostiam stiahnuť aj ďalších vývojárov a ponúka im crossplatform SDK. Hra tak jednoducho budú môcť prepojiť na všetkých platformách. Spustil už aj svoj store, na ktorom práve dávajú subnauticu zadarmo.

Z iných noviniek sme tu mali informáciu, že filmová verzia Metro 2033 pripravovaná od roku 2012 bola zrušená pre príliš amerikazovaný scenár. Ten už s konceptom nesedel. Doplnila to informácia, že nová hra je už dokončená a vyjde skôr ako sa plánovalo a to 15. februára, teda vyhne sa Anthemu, s ktorým pôvodne vychádzala, ale zase vyjde s ďalšími tromi hrami. Medzi nimi je aj Far Cry: New Dawn, ktorý práve potvrdil, že rozšíri územie z Far Cry 5 a prejdeme sa ďalšími lokalitami Ameriky na menších výpravách.

Ubisoft tento týždeň začal s predstavovaním Beyond Good and Evil 2 a ponúkol viac detailov. Z aktuálnych titulov Red Dead Online pridal mikrotransakcie a Day Z sa po rokoch Early accessu dostal do finálnej verzie. Od autorov sme aj zisťovali, ako chcú dostať hráčov späť. Ozval sa aj Zaklínač, konkrétne TV seriál, z ktorého sme mali prvé koncepty vizuálu od firmy vytvárajúcej špeciálne efekty.

 

V hardvérovej oblasti Razer spustil svoj ďalší produkt a to Softminer, kde si hráči môžu ťažením zarobiť na hry alebo hardvér. Vyzerá to však na dobrý podvod. Podobne dobrým podvodom sú konzoly rappera Souljaboya, ktorý predáva čínske konzoly s nelicencovanými hrami a s peknou prirážkou. Najnovšie pridal predraženú Fuze konzolu, ktorej pridáva 80 dolárov naviac a predáva ju za 400 dolárov.

 

Z konzolových firiem Sony pochválilo svoju PS4 Pro konzolu a dodalo, že jeho hráči požadujú singleplayer hry. Z hardverových Intel predstavil svoje prichádzajúce CPU a GPU a dozvedeli sme sa aj to, že Apple má na krku žalobu za skrývanie výrezu na obrázkoch, ako aj zle uvedené rozlíšenie displeja.

Z recenzií sme sa pozreli na Just Cause 4 - konceptom dobrý, ale žiaľ nedotiahnutý deštrukčný počin. Pridali sme aj recenziu na Jagged Alliance: Rage! a hlavne poslednú veľkú hitovku tohto roka, Super Smash Bros Ultimate. Doplnili sme to aj recenziou na český titul Project Hospital, zapôsobil aj zaujímavý filmový titul The Shapeshifting detective a zavŕšil to kreslený titul My Memory of Us. Z preview sme sa pozreli na Hellsign a porozprávali sme sa s autormi Kingdom Come. Z hardvéru sme sa pozreli na Steelseries myš Rival 650 a lacnú mechanickú klávesnicu A-Data XPG. Pozreli sme sa na MSI GS65 notebook, ktorý je priam parádny na hranie. Vyspovedali sme tiež Karen Segars z Arkane štúdia, ktoré stojí za Prey a jeho Mooncrash expanziou.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk