World War Z bližšie predstavuje triedy postáv

Autori šesticu hrateľných tried predstavili rovno na videu

pridal play3man 16.12.2018 o 11:42 pod hry
World War Z bližšie predstavuje triedy postáv

HRY > NOVINKY >

Americké štúdio Saber Interactive prinieslo ďalšie detaily z ich pripravovanej strieľačky z tretej osoby World War Z. Oznámená bola ešte koncom minulého roka, pričom autori nám od tohto momentu prinášajú pravidelné úlomky informácií, ktoré nám približujú jednotlivé možnosti hry. Tentokrát nám tvorcovia pred koncom roka prinášajú nový pohľad na všetkých šesť tried postáv, s ktorými sa v hre budeme môcť stretnúť. Konkrétne ide o:

Gunslinger – Vhodný pre tých, ktorí radi nekladú otázky a rovno strieľajú pri prvej príležitosti. Maximálne vybavený ničivými zbraňami a perkami, ktoré posúvajú na vyšší level všetku muníciu.
Hellraiser – Drží sa zásady, že s dostatkom výbušnín sa dá vyriešiť každý problém. Vybavený silou a ďalšími nástrojmi, ktoré sa vám rozhodne zídu.
Slasher – Bojovníci, ktorí rovnako radi zabíjajú, no nie prvoplánovo, ale elegantne - mečom. Nechýbajú perky, ktoré zvyšujú útočnú silu a efektivitu pri boji z blízka.
Medic – Vo World War Z samozrejme nemôže chýbať ani táto dôležitá trieda. V každom boji je životne potrebný zdravotník, ktorý svojich spoluhráčov podrží práve vtedy, keď je najhoršie. O to viac, ako sú vašimi nepriateľmi zombie. Vďaka zbrane Sim Pistol dokáže spoluhráčov uzdravovať aj zdiaľky.
- Fixer – Pokazilo sa niečo a neviete si rady? Zavolajte opravára. Fixer síce priamo nezachraňuje životy, no za istých okolností môže zachrániť viac ako ktorýkoľvek medik.
- Exterminator – Keď nefungujú výbušniny, pomôže oheň. Exterminátor je vybavený molotovými koktejlmi a perkami, ktoré zvyšujú damage pri ničení ohňom.

World War Z kopíruje príbeh rovnomenného filmového hitu z roku 2013 a dočkať by sme sa jej mali v priebehu budúceho roka. Zatiaľ konkrétny dátum stanovený nebol, no hra je v príprave pre PC, PS4 a Xbox One.





World War Z bližšie predstavuje triedy postáv  World War Z bližšie predstavuje triedy postáv  World War Z bližšie predstavuje triedy postáv
Páči sa mi! (+3)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Saber Interactive
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 16. apríl 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19833)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk