Spoločníci v The Outer Worlds vás budú môcť opustiť a hráči môžu zabiť každú postavu v hre

Titul, ktorý sa považuje za nástupcu Falloutum ukazuje svoje možnosti.

pridal Gam_er 16.12.2018 o 11:10 pod hry
Spoločníci v The Outer Worlds vás budú môcť opustiť a hráči môžu zabiť každú postavu v hre

HRY > NOVINKY >

Minulý týždeň na The Game Awards štúdio Obsidian Entertainment oznámilo The Outer Worlds, teda titul, ktorý sa považuje za nástupcu Falloutu, pričom na ňom pracovali spolutvorcovia tejto série. Hra vyzerá veľmi sľubne, ale fanúšikovia pochopiteľne stále majú veľa otázok.

Tvorcovia teraz objasňujú niektoré z nich. The Outer World poskytne hráčom sériu AI spoločníkov. Mnohí preto uvažujú nad tým, akí inteligentní, komplexní a zložití budú. Slová autorov vyznievajú tak, že hra chce ísť do hĺbky ešte viac než Fallout:

„Chceme, aby sa spoločníci v The Outer World prejavili tak, že majú záujmy, ktoré sú pre nich dôležité. Požiadajú vás, aby ste im pomohli pri ich questoch a budú proti vám vystupovať v prípade, keď vo vašich činoch nebudú cítiť podporu. Chceme, aby ich motivácia a ciele boli vždy v centre ich povahy.”

Vaši spoločníci vás dokonca opustia, ak budete robiť voľby, ktoré sa im nebudú páčiť. Niektorých fanúšikov zaujímali možnosti otvoreného sveta. Či môžeme očakávať úplne otvorený svet alebo skôr štruktúrovanejšiu RPG skúsenosť. Napokon sa zdá, že to bude niečo medzitým:

„Myslíme, že je to trochu mix. Chceli sme poskytnúť zaostrené skúsenosti pre jedného hráča, pričom ponecháme otvorené možnosti na preskúmanie rôznych prostredí. Akonáhle sa dostanete na vašu loď, budete mať veľa možností na preskúmanie konkrétnych miest, ktoré sa viac otvárajú, keď dokončíte questy alebo zakúpite nové in-game passy.”

The Outer Worlds ponúkne veľa možností a príležitostí ovplyvniť svet, vrátane schopnosti zabiť skoro každého, koho chcete:

„Dizajnérov vždy pokúša, aby do hry zahrnuli možnosť, kedy nemôžete zabiť túto a tú osobu. Máme však filozofiu, v ktorej si myslíme, že to prináša lepší zážitok z hry, aby hráč mohol robiť takéto veci. Môžete dokonca zabiť aj vedca, ak chcete.”

Autori potvrdili, že The Outer Worlds nebudú mať žiadne mikrotransakcie, ale pracuje sa na DLC obsahu. Hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One niekedy budúci rok. 





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk