Herná myš Trust GXT 180 KUSAN je nenápadná, ale kvalitná

Elegantná myš s decentným dizajnom a programovateľnými tlačidlami, ktorá je doplnená skromným osvetlením, ponúka dobrý pomer kvality a ceny.

pridal uni 11.12.2018 o 19:59 pod hardware
Herná myš Trust GXT 180 KUSAN je nenápadná, ale kvalitná

HARDWARE > NOVINKY >

Máte dobrú hernú myš? Sortiment je v súčasnosti veľmi bohatý a stačí si len vybrať na základe svojich požiadaviek a náročnosti. Ak chcete niečo na úrovni, ale za rozumnú cenu, možno vám postačí optická myš Kusan, ktorá ponúka mierny nadštandard, ktorý neurazí a spĺňa základné požiadavky bežného hráča.

Kusan je označená ako Pro Gaming myš vhodná na e-športy, dokonca pri jej vývoji asistovali aj profesionálni hráči. No je otázne, koľko takýchto hráčov sa reálne uspokojí so šiestimi tlačidlami, hoci sú plne programovateľné. Ľavé a pravé tlačidlo, medzi ktorými je umiestnené koliesko, čo sa, prirodzene, tiež dá stlačiť, a za ním plocha na prepínanie DPI, dopĺňajú už len dve bočné tlačidlá na ľavej strane, ktoré sa však pohodlne stláčajú palcom.



Koliesko je pogumované, telo myši z tvrdého plastu v decentných tmavých farbách. Jednoduchej konštrukcii dodáva eleganciu RGB osvetlenie kolieska a logo, ktoré pri úchope zakryjete dlaňou. Na bočných tlačidlách jemne svetielkujú šípky. To je z dekoratívnych prvkov všetko a bežnému užívateľovi to stačí.

Myš je pri kúpe uložená v jednoduchej škatuli, kde nájdete pribalené len základné informácie o produkte s odkazom na stránku výrobcu. Myš, samozrejme, funguje hneď po pripojení  prostredníctvom  jednoduchého, ale dostatočne dlhého kábla (180cm) s USB koncovkou, keď sa automaticky nainštalujú základné ovládače. Ak však chcete využiť pokročilé funkcie myši, potrebujete nenáročný softvér, ktorý si rýchlo stiahnete a môžete okamžite nakonfigurovať váš produkt.

Herná myš Trust GXT 180 KUSAN je nenápadná, ale kvalitná


V praxi to znamená naprogramovanie šiestich tlačidiel s možnosťou vytvorenia piatich profilov. Ďalej nastavenie svetelných efektov s ľubovoľným koloritom, intenzitou svetla, blikaním a prechodmi farieb podľa vašej chuti. Napokon sú tu základné parametre, kde si zvolíte citlivosť optického senzora Pixart 3325, ktorá je maximálne 5000 DPI, akceleráciu a rýchlosť rolovania myši. To je vlastne všetko, žiadna veľká veda, ale ani zbytočnosti.
 
Tvorcovia sa skutočne snažili vytvoriť predovšetkým praktickú myš s jednoduchým nastavením a pripravenú na okamžité používanie. Váži 107 gramov, čo je optimálne pre väčšinu hráčov aj bežných užívateľov. Nie je výstredná, ale drobné RGB doplnky ju robia elegantnou. Celkovo pôsobí decentne a je spoľahlivá, takže ak nepotrebujete kopu tlačidiel a nepotrpíte si na extravagantný dizajn, bude vám plne vyhovovať. Teda ak ešte nie ste rozmaznaní značkovými myšami, ktoré sú rôzne tvarované aj s možnosťou doladenia závažiami, ale aj s patričnou cenovkou. Kusan GXT 180 kúpite v závislosti od predajcu približne za 35€, čo je vzhľadom na jej funkcie a kvalitu dobrá cena.

Herná myš Trust GXT 180 KUSAN je nenápadná, ale kvalitná





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk