Sony: PS4 Pro je dobrým príkladom nevyhnutnej evolúcie, naši hráči požadujú singleplayer hry

Sony bilancuje rok 2018 pre PS4, pričom chváli PS4 Pro ako nevyhnutný upgrade a vyzdvihuje svoje exkluzívne zážitky pre jedného hráča, ktoré hráči stále chcú.

pridal Gam_er 11.12.2018 o 15:27 pod hry
Sony: PS4 Pro je dobrým príkladom nevyhnutnej evolúcie, naši hráči požadujú singleplayer hry

HRY > NOVINKY >

Warwick Light (viceprezident a výkonný riaditeľ pre Veľkú Britániu, IE & Australasia v spoločnosti Sony Interactive Entertainment Europe) verejnosti poskytol rozhovor, ktorý sa týka ich platformy a hier, pričom bilancuje rok 2018. Pre platformu PS4 išlo o veľmi dobrý rok, najmä vďaka vydaniu niekoľkých exkluzívnych titulov, medzi ktoré patrí God of War či Spider-Man. Podľa Sony si ich hráči tieto singleplayer zážitky stále vyžadujú:

„Rok 2018 bol nepochybne veľkým rokom pre Fortnite, no bol to aj rok, v ktorom sme sa my ako vydavateľ sústredili na naše exkluzívne tituly, z ktorých by som spomenul napríklad God of War, Spider-Man, Detroit alebo VR záležitosti ako Astro Bot.

Popularita je jedna vec, ale to, čo naši hráči chcú a vyžadujú, je zase vec druhá. Stále je tu obrovské publikum pre hry, ktoré ponúkajú úžasný a plnohodnotný zážitok v príbehu pre jedného hráča, kde nechýba kvalitná hrateľnosť, čoho dôkazom sú práve spomínané tituly Spider-Man a God of War, ktoré kraľovali rebríčkom. Práve som sa vrátil z Golden Joysticks a God of War ich vyhralo rovno päť!”

Warwick potom prešiel k PS4 Pro, ktorú nazval ako potrebnú evolúciu:

„Upgrade v polovici životného cyklu PlayStation 4 na PS4 Pro je dobrým príkladom potrebného vývoja. Umožniť komunite upgrade v strede životného cyklu dalo našim najzanietenejším hráčom možnosť zažiť ešte zaujímavejšie skúsenosti, ktoré dopĺňajú najnovší pokrok v televíznej technológii.

Podľa našich záznamov je asi 1 z 5 predávaných konzol PS4 práve PS4 Pro, ktorá tvorí od svojho uvedenia asi 40 % trhu. Mnoho hráčov prešlo z klasickej PS4 na PS4 Pro, takže ju môžem považovať za významnú súčasť, ktorá má pozitívny vplyv ako na odvetvie, tak na našich hráčov.”

Hoci Sony zatiaľ neodhadlilo žiadne plány na budúcu generáciu, pozitívny postoj k upgrade v polovici životného cyklu generácie by mohol naznačovať, že sa toho istého dočkáme aj v prípade PS5. Veľa však bude závisieť od toho, čo sa rozhodnú urobiť hlavní konkurenti, teda Nintendo a Microsoft.





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19907)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk