Mortal Kombat 11 približuje systém vytvárania vlastných postáv

Jedno z veľkých oznámení bolo aj odhalenie Mortal Kombat 11, ktoré sa pochopiteľne predstavilo násilným trailerom. Teraz ho dopĺňajú prvé informácie.

pridal play3man 8.12.2018 o 20:19 pod hry
Mortal Kombat 11 približuje systém vytvárania vlastných postáv

HRY > NOVINKY >

Všetky ocenenia v rámci The Game Awards sú rozdané a aktuálne esá rôznych štúdií boli opäť vyložené na stôl. Dočkali sme sa oznámenia viacerých menej či viac očakávaných hier, pričom medzi tie menej očakávané rozhodne patrilo pokračovanie Mortal Kombat 11. V duchu prekvapenia sa držalo aj samotné oznámenie, ktoré "nabúralo" zoznam nominovaných v kategórii najlepšia športová a pretekárska hra. Tú oznámil práve tvorca Motal Kombat série, ktorému sa rozhodne podarilo prekvapiť všetkých fanúšikov. Trailer sme si pripomenuli už ráno, no ten už stihli doplniť prvé informácie. Tie približujú nový systém vytvárania vlastných postáv.

Podľa všetkého ide o prirodzenú evolúciu systému z Mortal Kombat X, ktorý teraz hráčom umožní vytvoriť postavu s vlastnou kombináciou rôznych útokov a špeciálny pohybov. Takáto zmena určite hre dodá oveľa väčšiu rozmanitosť, a tak si hráči budú musieť pri každom súboji zvykať a prispôsobovať sa nečakaným situáciám:

"Náš nový systém pridá do hry neobmedzené množstvo možností pre hráčov, ktorí si takto môžu upraviť svoju obľúbenú postavu podľa vlastných predstáv. Nemôžeme sa dočkať januára, kedy z hry ukážeme viac. Aj to, že hráčom dávame do rúk takýto kreatívny nástroj je ukážkou toho, prečo je Mortal Kombat taká silná a stále rastúca značka už viac ako 25 rokov. Táto hra ukazuje talent nášho štúdia pre inovácie a vytvorenie epického zážitku pre všetkých Mortal Kombat fanúšikov, no taktiež nových hráčov."

Mortal Kombat 11 vychádza 23. apríla 2019 pre PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Pričom už vieme, že o PC verziu sa postará Shiver Games, tvorcovia titulu Lucius. 





Mortal Kombat 11 približuje systém vytvárania vlastných postáv  Mortal Kombat 11 približuje systém vytvárania vlastných postáv  Mortal Kombat 11 približuje systém vytvárania vlastných postáv
Mortal Kombat 11 približuje systém vytvárania vlastných postáv  Mortal Kombat 11 približuje systém vytvárania vlastných postáv  Mortal Kombat 11 približuje systém vytvárania vlastných postáv
Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19906)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk