Sledujte The Game Awards livestream, začne o 2:30 v noci

Ak budete ponocovať, môžete v noci sledovať vyhodnotenia The Game Awards ocenení.

pridal play3man 6.12.2018 o 21:08 pod hry
Sledujte The Game Awards livestream, začne o 2:30 v noci

HRY > NOVINKY >

Ak budete ponocovať, môžete v noci sledovať vyhodnotenia The Game Awards ocenení. Začnú o 2:30 v noci a ponúknu ako obligátne vyhodnotenia hier roka, tak hlavne trailery a aj ohlásenia nových hier. Nových hier bude 10 a vieme, že tam bude:

- nová hra od Obsidianu, zrejme RPG na štýl Bioshocku,
- nový postapokalyptický Far Cry 
- hovorí sa o Alien: Blackout
- očakávame aj Marvel's Avengers
- pridať by sa mal Borderlands 3
- ohlásenie Crash Team Racing je už isté

Ohlásené bude zrejme aj vydanie Ashenu a zrejme budeme počuť viac aj o Below, ktorého vydanie bolo potvrdené dnes. Ashen však nebude jediný titul, ktorý vyjde rovno po Game Awards a má tam byť dostupných viac hier.

Akcia s pár minútovým meškaním začína tradične, zostrihom hier a príhovorom Geoffa Keighleyho. Hneď na úvod sa k príhovoru pripája aj Josef Fares, tvorca Way Out, ktorý oznámil výhercu kategórie pre Akčnú hru. Tú vyhráva titul Dead Cells. Prichádza oznámenie novej hry so zaujímavým teaserom. Ide o survival hru Journey to the Savage Planet. Hneď na to tu máme kategóriu RPG hier. Cenu v tejto kategórii vyhráva Monster Hunter World. Autori po odovzdaní ceny lákajú na oznámenie noviniek, ktoré by malo prísť už o pár dní. S rozdávaním ocenení sa roztrhlo vrece - cenu za najlepší eSport tím získava Cloud9, cenu za najlepšiu eSport hru dostáva Overwatch, za najlepší eSport event vyhráva LOWC, za najlepšieho eSport hosťa dostáva SJOKZ, najlepší eSport tréner je Reapered a cenu za najlepší eSport moment si hráči zvolili C9 comeback win in triple OT vs FAZE.

Po vlne eSport cien prišiel trailer na Stanley Parable Deluxe Edition, ktorá hru dostane na konzoly už budúci rok. Prichádza krátka vsuvka s ďalším ocenením - za najlepšiu študentskú hru, ktorú si berie Combat 2018. Nasleduje ďalší trailer, tentokrát na hru Among Trees. Geoff Keighley pozýva na pódium Shawna Laydena za PlayStation, Phila Spencera za Xbox a Reggieho za Nintendo. K hráčom sa so spoločným prejavom prihovárajú hráčom. Nasleduje živé vystúpenie orchestra na čele s Hansom Zimmerom, ktoré hrá novú ústrednú skladbu The Game Awards. Geoff Keighley uviedol hostí - YouTuberov, ktorí prišli ohlásiť cenu za najlepší príbeh. Tú si odnáša Red Dead Redemption 2. Na rade je ďalšia premiéra. Tentokrát pre Nintendo Switch, ktoré už budúci rok dostane exkluzivitu zo sveta Marvelu - Ultimate Alliance Black Order 3.

Rocket League ani viac ako tri roky po vydaní nepoľavuje a predstavuje nové DLC - McLaren 570S pack, ktorý je už v tejto chvíli dostupný. Nasleduje ocenenie pre najlepší herecký výkon, ktoré opäť ide Red Dead Redemptioj 2, teda konkrétne hercovi Rogerovi Clarkovi za postavu Arthura Morgana. John Sebastian Decante prichádza na pódium, aby uviedol ukážku na "novú kapitolu" Far Cry s podtitulom New Dawn. Vyjsť má pritom už 15. februára. Aktuálne môžeme sledovať ukážku z hrania hry Ancestors: The Humankind Odyssey. Hneď na to nasleduje ukážka na rozšírenie pre Forza Horizon 4 s podtitulom Fortune Island. Vyjde 13. decembra. Videá pokračujú zábermi na mrazivú hru Scavengers od mladého štúdia Midwinter. Ukážky prerušuje oznámenie ceny za najlepšiu hudbu. Tú si berie domov taktiež Red Dead Redemption 2.

Na hudbu nadväzuje cena za najlepší hudobný dizajn - výherca sa nemení a teda prvé miesto si opäť berie Red Dead Redemption 2. Cena za Art direction patrí Return of the Obra Dinn, mobilnou hrou roka sa stáva Florence, pričom najviac hlasov pre najlepšiu VR/AR hru dostal Astro Bot Rescue Mission. V úplne novej ukážke sa nám pripomína očakávaný Anthem od Bioware. Tú dopĺňa aj hudobné číslo orchestra. Na scéne sa vedľa Geoffa objavil Crash Bandicoot. Prichádza ukážka a oznámenie remastru Crash Team Racing. Teda, celý názov hry je Crash Team Racing Nitro-Fueled a do obchodov sa dostane 21. júna 2019 pre PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Na pódiu máme autorov Fallout - Obsidian Entertainment, ktorí oznamujú novú značku The Outer Worlds s prvým trailerom.

Čas prišiel aj na Players Unknown Battleground, ktorý dostáva zimnú mapu, v ktorej budete môcť doslova stopovať nepriateľov v snehu. Mapa je dostupná od tohto momentu na testovacích serveroch na PC, pričom zvyšné platformy sa pridajú v januári. Nechýbajú ďalšie ocenenia - najlepšia indie hra je The Messenger, najlepšou bojovkou sa stal Dragon Ball Fighterz, najlepšou rodinnou hrou Overcooked 2 a najlepšou stratégiou je Into the breach. Po ocenení prichádza ďalšia premiéra - ide o hru od BioWare. Krátky teaser je zakončený hastagom The Dread Wolves Rises - nový Dragon Age? Pokračujeme s oceneniami, a to najlepšou nezávislou hrou - Celeste. Po hudobnom vystúpení a ukážke seriálového Stanger Things prichádzajú na pódium autori seriálu, ktorí oznamujú 16-bitové videoherné spracovanej tohto seriálu, teda presnejšie tretej sezóny.

Na pódium sa dostáva tvorca Mortal Kombat či Injustice, aby oznámil víťaza kategórie pre najlepšiu športovú alebo pretekársku hru. Prezentáciu nominovaných však preruší trailer, ktorý odhaľuje Mortal Kombat 11 aj s dátumom vydania - 23. apríl. Za chybu sa ospravedlňuje a už bežia nominovaní na spomínanú cenu. Kategóriu vyhráva Forza Horizon 4. Máme tu ďalšie rozdávanie cien, tentokrát v kategórii najlepšia herná réžia. Cenu získava God of War. Ďalšie ocenenie udelia Joseph a Antohny Russo v kategórii Ongoing game. Ocenenie získava Fortnite, ktoré vyhralo tiež kategóriu najlepšia multiplayer hra. Ďalší príhovor Geoffa prerušil Joker. Na plátne beží trailer na Super Smash Bros Ultimate, do ktorého pribudne Joker z Persona 5. Orchester zahral jednu zo skladieb Super Smash Bros Ultimate.

Prichádza najdôležitejšie ocenenie - hra roka. Tú prišiel na pódium odovzdať šéf Blizzard, Jeff Kaplan. Všetkých nominovaných predstavuje orchester mixom piesní z každej hry. Cenu hra roka získava God of War. Týmto oznámením sa The Game Awards 2018 končí.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk