Microsoft agresívne investuje do hier. Očakáva, že herné tržby v tomto finančnom roku presiahnu 10 miliárd dolárov

Microsoft na aktuálnom stretnutí akcionárov povedal viac o svojich herných plánoch, kde investujú na všetkých úrovniach.

pridal saver 1.12.2018 o 12:12 pod hry
Microsoft agresívne investuje do hier. Očakáva, že herné tržby v tomto finančnom roku presiahnu 10 miliárd dolárov

HRY > NOVINKY >

Microsoft intenzívne investuje do hrania a vyzerá, že má veľkú podporu šéfa Microsoftu Satya Nadellu, ktorý tam vidí veľkú príležitosť, keďže neinvestujú len do vývoja hier, ale aj do ich vývojových nástrojov, cloudu, služieb pre vývojárov a aj streamovania. Majú tam podchytenú každú časť a chcú v každej oblasti expandovať. Konkrétne  Nadella hovorí:

"Pri hraní hier sledujeme veľkú príležitosť expandovania v tom, ako sa vytvárajú a distribuujú hry, ako sa hrajú a aj pozerajú. Agresívne investujeme do obsahu, komunity a cloudových služieb, aby sme rozšírili používanie a prehĺbili interakciu s hráčmi, vrátane s 57 miliónmi používateľov Xbox Live. Nakoniec, teraz sme pridali sedem nových herných štúdií na podporu first party obsahu pre rýchlo rastúce herné služby, ako je predplatiteľská služba Xbox Game Pass a Mixer."

Povedal to priamo na stretnutí akcionárov a zdôrazňoval ich primárny cieľ - rozširovanie Xbox Game Passu. V konferenčnom hovore k tomu hovorca Microsoftu dodáva aj informácie o prídavku streamingu, vďaka ktorému si hry v Game passe budú môcť hráči zahrať všade a kedykoľvek.

"Dnes sú štyri miliardy ľudí pripojení na internet a viac ako dve miliardy hrá online. Ako uviedol Satya, v nasledujúcom desaťročí budeme naďalej vytvárať úžasný obsah a hry, investovať do cloudu a budovať komunity, do ktorých sa každý môže zapojiť. Máme mix neuveriteľných hier pre ľudí všetkých vekových kategórií, ale chceme uľahčiť objavovanie nových hier a ich prehrávanie na vašom Xboxu alebo PC.

Začiatkom tohto roka sme predstavili predplatenú službu Xbox Game Pass. Ktorá ponúkne pre hry to, čo Spotify a Netflix urobili pre hudbu a video, Xbox Game Pass nám umožní dosiahnuť viac ako dve miliardy ľudí, ktorí dnes hrajú hry. S viac ako sto hrami, ktoré sú k dispozícii za 10 dolárov mesačne, sme skutočne nadšení, že prinášame hranie všetkým. Ale budeme tiež budovať robustnú cloudovú platformu, aby každý mohol hrať hry, ktoré chce s ľuďmi, s ktorými chce a kedykoľvek kde chce. A čo je najdôležitejšie, na akomkoľvek zariadení.

Začiatkom tohto roka sme ohlásili projekt xCloud, našu budúcu streamingovú hernú platformu s cieľom priniesť kvalitné zážitky pre všetkých hráčov na všetkých zariadeniach. Budeme stavať službu, ktorá ponúkne vysokú rýchlosť a vernosťou obrazu, aký hráči očakávajú na svojich počítačoch a konzolách."

Microsoft ráta s tým, že v tomto finančnom roku ich hry prekonajú 10 miliárd tržieb. 





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19617)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk