Sony spúšťa Black Friday zľavy, za akciovú cenu kúpite konzoly aj hry

Zľavy sa tak týkajú ako ponuky na PlayStation Store, tak aj sortimentu dostupného v obchodoch

pridal play3man 17.11.2018 o 11:47 pod hry
Sony spúšťa Black Friday zľavy, za akciovú cenu kúpite konzoly aj hry

HRY > NOVINKY >

Koniec novembra sa pomaly blíži, čo znamená, že čas na kupovanie darčekov sa výrazne kráti a spolu s tým súvisia aj tradičné Black Friday zľavy v obchodoch. Vlastnú vlnu zliav spúšťa aj Sony k rôznym PlayStation produktom. Rozdelená je na digitálnu ponuku na PlayStation Store a zľavy priamo vo fyzických obchodoch. Znižovanie cien na PlayStation Store začalo už od včera a v prípade hier potrvá do 00:59 hodiny 27. novembra. Zľavy sú tu vo výške do 60% a okrem starších titulov kúpite za akciovú cenu aj najnovšie hry, ako Marvel’s Spider-Man, Call of Duty: Black Ops 4, FIFA 19, Assassin’s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2: Special Edition a ďalšie. 

Čo sa týka predplatného PlayStation Plus členstva, tak tu sa Sony rozhodlo zrezať cenu ročného PS Plus o 20% a v prípade trojmesačného členstva o 15%. Tieto zľavy skončia 27. novembra o 11:00. Teda cena bude 48 eur pre celoročné a 20 eur pre trojmesačné predplatné. 

Pre kamenné predajne je pripravená obdobná zrážka cien aj v prípade hier a predplatného PS Plus členstva, no tá naplno vypukne až tento pondelok, teda 19. novembra. V rovnaký deň začínajú zľavy aj na samotnú konzolu PlayStation 4, teda skôr balenia konzoly s hrou. Tu spadnú ceny o 25%, kde teda základné balenie PS4 s 500GB HDD a hrou Marvel ́s Spider-Man, alebo God of War kúpite za 6490Kč, čo je v prepočte 250€, a PS4 Pro s 1TB HDD a s totožným výberom hier za 9990Kč, teda približne 385€.

Ak už dlhšie pokukujete po PS VR, aj pri ňom sa Sony rozhodla znížiť cenu a to o 35%. Základnú verziu v podobe Starter packu s kamerou, hrou VR Words a demo diskom s Playroom kúpite za približne 192€. Samozrejme aj pri PS VR bude k dispozícií hneď niekoľko rôznych balení. Nakoniec sa zľavy dočká aj DualShock 4, ktorého cena spadne o 33% na 990Kč, teda cca 38€.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19547)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk