Týždenník - X0 event a Battlefield V

Uplynulým týždňom sa niesla téma Diabla z Blizzconu, pre prvých hráčov bol spustený Battlefield V, dopĺňali to ďalšie informácie z Red Dead Redemption 2 a nakoniec týždeň zavŕšil Microsoft s X0 eventom.

pridal saver 11.11.2018 o 22:07 pod hry
Týždenník - X0 event a Battlefield V

HRY > NOVINKY >

Uplynulým týždňom sa niesla téma Diabla z Blizzconu, pre prvých hráčov bol spustený Battlefield V, dopĺňali to ďalšie informácie z Red Dead Redemption 2 a nakoniec týždeň zavŕšil Microsoft s X0 eventom.

Microsoft na evente ohlásil 16 titulov pre Game Pass, pridal hlavne PUBG a pribudne aj Hellblade, k tomu ohlásil odkúpenie dvoch štúdií a to inXile a Obsidian, obe RPG firmy. Nechýbali ohlásenia ohľadom klávesnice a myši na Xbox One, ktoré pribudnú už v stredu aj so sériou hier. Podporu dostane aj Fortnite. 

Nechýbal Crackdown 3, ktorý ukázal svoju Wrecking Zone, teda multiplayerovú zónu s cloud deštrukciou, ktorá bude dopĺňať príbehovú časť hry. Popritom Microsoft ponúka Crackdown 1 zadarmo.

Veľkým ohlásením bolo aj predstavenie prvého veľkého DLC pre Forzu Horizon 4 a to Fortune Island, ktorý bude znovu extrémnym ostrovom, ktorý dostáva každá Forza. Dvojka mala Storm island, trojka Blizzard mountain. Tentoraz to bude extrém v zmysle náročnosti ciest, ale pribudne aj búrka s bleskami.

Z iných noviniek pre svoje tituly ohlásili Zedhunter expanziu pre State of Decay 2, ktorý má 4 milióny aktívnych hráčov. Pre Sea of Thieves ohlásili Arena režim, ktorý bude súťažným režimom v hre a príde začiatkom budúceho roka.

SECTORVIDOE57780.

Battlefield V tento týždeň vyšiel pre majiteľov Origin Access a EA Access a ponúkol úvodnú dávku obsahu, ktorá sa začne v decembri rozširovať. Ukázal parádnu úpravu hrateľnosti, deštrukčné mapy, pekné singleplayer misie. Recenzie to už ocenili a hodnoteniami ide medzi 8 a 9 s priemerom 8.6.

K tomu recenzie dostal aj Hitman 2, ktorý tiež nesklamal a tiež ide medzi 7 a 9 s priemerom 8.1, kde mapy sú kvalitné, hrateľnosť rovnako a multiplayerové doplnky potešia. Ukázala sa nám aj slovenská RTS Loria v štýle vizuálu Warcraftu. Nezabudlo sa na Red Dead Redemption 2, ktorému sme spísali niekoľko tipov a zhrnuli sme si aj kovbojské hry, ktoré sa oplatí zahrať, ak sa vám páči táto tematika

Znovu sa nám oživila téma mobilného Diabla, ktoré zažilo negatívne reakcie na Blizzcone, Blizzard totiž neutlmil negatívne reakcie z mobilného titulu ničím zaujímavým a ani teasingom Diablo 4. Hovorilo sa, že na konci pôvodne aj mal ísť trailer na Diablo 4 a vraj sa autori rozhodli nezaradiť ho ešte. Blizzard to však dementoval. K tomu pôvodný tvorca Diabla hovorí, že nemáme odsudzovať mobilnú verziu a máme jej dať šancu.

Z hardvéru sme tu mali prekvapenie od Sony, ktoré potichu prišlo s novou revíziou PS4 Pro, zrejme už bez hlučných ventilátorov.  

Z recenzií sme sa pozreli na Call of Cthulhu, ktoré nevyšlo úplne podľa predstáv, otestovali sme DLC Heist pre Spider-mana, ako aj decentnú racingovku Dakar 18 a slabučkú RGX Showdown. Pridali sme Switch recenzie, kde sme sa pozreli na Dark Souls: Remastered, Starlink: Battle for Atlas a aj FIFA 19. Doplnili sme to recenziou na NBA Playgrounds 2. Z hardvéru sme teraz otestovali Nokia 8 Sirocco. Keď sme už pri mobiloch, ponúkli sme zoznam zaujímavých mobilov, ktoré si môžete kúpiť na jeseň.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19898)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk