Inside Xbox livestream z X018 eventu začne o 22:00

Dnešný Inside Xbox bude špeciálny a bude najdlhší z doterajších. Microsoft ho vysiela priamo z X0 eventu v Mexiku

pridal saver 10.11.2018 o 21:52 pod hry
Inside Xbox livestream z X018 eventu začne o 22:00

HRY > NOVINKY >

Dnešný Inside Xbox bude špeciálny a bude najdlhší z doterajších. Microsoft ho vysiela priamo z X0 eventu v Mexiku. Microsoft tam ohlási niektorú novú hru, ale aj porty Xboxových hier na PC a PC hier na Xbox.

Totiž minimálne vieme, že na PC príde Sunset Overdrive, pravdepodobne dostane aj Xbox One X update. Zároveň vieme, že spolu s ohlásením podpory myši a klávesnice na Xbox One prídu aj PC hry na konzolu a to stratégie, kde už v Store majú Age of Empires a Rise of Nations možnosti stiahnutia na Xbox.

- Prvé ohlásenie sa týka PUBG, ktoré príde do Xbox Game Passu o dva dni

- Nová predstavená hra Void Bastards je nová hra tvorcu Bioshocku, bude to animovaná FPS akcia s taktickými možnosťami. Príde na Xbox ako prvá a rovno do Game Passu.

- Nasleduje reklama na Crackdown 3 s Terry Crewsom. Predstavujú cloudovú časť hry Wrecking Zone s 5 vs 5 multiplayerom v deštrukčných arénach so zničiteľným... všetkým. Doplní to samozrejme singleplayerová kampaň. Vyjde 15. februára a nie pôvodne plánovaného 22. februára. Samozrejme, bude aj v Game Passe. K tomu je prvý Crackdown zadarmo na stiahnutie.

- Phil spomenul, že Xbox Game Pass má milióny predplatiteľov. Rovnako, že sa začína viac zapájať do hrania na PC a vylepšovania Store.

- Hellblade príde do Game Passu v decembri

- Ukázali Kingdom Hearts III s mackom Pu a prišiel na pár slov aj Hashimoto. Ten zo zaujímavostí povedal, že Kingdom Hearts sa začalo potom, ako sa vo výťahu stretli s producentom z Disney. Pridal aj informácie o Final Fantasy, kde séria hier - 13, 13-2 a Lighting Returns prídu v spätnej kompatibilite na Xbox One, práve pribudla World of Final Fantasy Maxima, k tomu Final Fantasy 7, 9, 10 a 10-II, 12 prídu budúci rok

- Civilization Revolution dostalo Xbox One X upgrade v spätnej kompatibilite

- Ori 1 príde do Game Passu 12.decembra a dvojka príde budúci rok, keď vyjde, k tomu Thief of Thieves prichádza do Game Passu dnes. Ohlásia ešte 10 ďalších hier do Game Passu. Ešte ich neohlásili, ale budú tam - Kingdom: Two Crowns, ktoré pribudne dnes a ešte v novembri Agents of Mayhem, MXGP3 a Thomas Was Alone. Pribudnú aj Aftercharge (január), Supermarket Shriek, Mutant Year Zero, Pathologic 2, The Good Life a Secret Neighbor.

- Sea of thieves dostane nový režim Arena, ktorý bude súťažným režimom oddeleným od hlavnej hry.

- Pokračujú s Jump Force, kde ponúkajú novú ukážku z bojov.

- State of Decay 2 má 4 milióny aktívnych hráčov, dostane nový free Zedhunter update už 16. novembra s novými zbraňami a ďalšími novinkami.

- Nový trailer dostáva aj Just Cause 4, kde prišiel jeden z autorov ukázať zbrane hromadného ničenia v hre.

- Nasleduje Devil May Cry 5, v ktorom autori predstavujú Void časť hry, kde môžu hráči trénovať kombá a jednotlivé možnosti bojov.

- Minecraft to celé dopĺňa a šéfka hovorí, že každý mesiac hráva Minecraft 91 miliónov ľudí. Spomínajú aj Minecraft Dungeons, novú hru v tomto svete, ktorú ohlásili nedávno, ako aj to, že nový obsah do hry pribúda každý týždeň. Aj od indie tvorcov, ktorý práve predstavili Luxury Life update, kde si užijete luxus s Ferrari, Rolls Royce, helikoptérou a ďalšími luxusnými doplnkami kockatého života. Predstavujú aj oficiálny update a to Cats and Pandas.

- Shadow of the Tomb Raider predstavuje nový update

- Podporu klávesnice dostane 14 úvodných titulov a to Bomber Crew, Children of Morta, DayZ, Deep Rock Galactic, Fortnite, Minion Master, Moonlighter, Strange Brigade, Vermintide 2, Vigor, Warface, Warframe, Wargroove, War Thunder, X-Morph Defense. Zapnuté to bude 14. novembra.

- Xbox bude umožňovať aj dynamické podsvietenie pre klávesnice a myši, niektoré hry to rovno zapracujú.

- Metro Exodus predstavuje Spartan edíciu so soškou.

- Forza Horizon 4 predstavuje prvú expanziu na Fortune island s extrémnym terénom. Bude to najväčšia expanzia, akú doteraz spravili. Pribudnú blesky v búrkach a aj polárna žiara. Expanzia vyjde v decembri. Plus prídu aj Gymkhana vozidlá.

- Predstavujú Black Friday zľavy, kde Xbox One X pôjde za 399 dolárov, plus veľa ďalších zliav.

- Microsoft kupuje InXile Entertainment firmu, vývojárov Wasteland, Torment a Bard's Tale, a odkúpia aj Obsidian Entertainment. Microsoft tak už má 13 vlastných štúdií.





Inside Xbox livestream z X018 eventu začne o 22:00
Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19764)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk