Death Stranding má možno k vydaniu bližšie než si myslíte, Kojima si myslel, že po odchode z Konami stratil všetko

Hra by sa podľa najnovších informácií mala nachádzať už len vo fáze leštenia, pričom všetky elementy mali byť zostavené už koncom minulého leta.

pridal Gam_er 10.11.2018 o 15:03 pod hry
Death Stranding má možno k vydaniu bližšie než si myslíte, Kojima si myslel, že po odchode z Konami stratil všetko

HRY > NOVINKY >

Death Stranding má byť vo vývoji už dlhší čas, ale napriek tomu nevieme presný dátum vydania novej Kojimovej hry. Mnohí ju síce neočakávajú príliš skoro, vzhľadom na doposiaľ zverejnené informácie a zábery, no podľa najnovších správ by hra mohla mať k vydaniu už blízko. 

Japonské noviny Asahi Shimbun totiž mali možnosť s Kojimom hovoriť ešte koncom septembra a podľa ich správ je hra aktuálne vo fáze leštenia, kedy je už vo finálnej fáze a vývojári sa zameriavajú na odstránenie chýb či lepšiu optimalizáciu. Hideo Kojima má navrhovať už len menšie vylepšenia, pričom všetky elementy hry už boli zostavené a to dokonca už od minulého leta. 

Kojima sa potom v rozhovore mal trocha viac otvoriť ohľadom svojho odchodu z Konami. O tejto nepríjemnej udalosti stále nedokáže hovoriť tak, ako by chcel. Napriek tomu spomenul, že sa po odchode cítil, ako keby stratil vo svojom živote všetko, na čom mu záležalo. Cítil, ako by sa všetko stratilo, vrátane Metal Gear Solid, ktorého názov nemôže používať pre akékoľvek svoje výtvory, pretože práva na značku vlastní Konami. Po odchode z tejto firmy chcel dokonca Kojima opustiť herný priemysel na minimálne na pár rokov. Zmenili to ľudia, ktorí sú mu blízki a presvedčili ho, aby začal čo najskôr pracovať na niečom novom. On sa tejto myšlienky napokon chytil a výsledkom je práve Death Stranding. 

Ďalšie odhalenie o hre prišlo začiatkom týždňa, kedy herec Troy Baker povedal, že má skutočne obrovský rozsah. Pôjde teda o veľkú hru:

„Bol som fascinovaný, že to viem a dúfam, že bude v poriadku, keď poviem, že Kojima mal celú hru v hlave takmer 2 roky. Pre niekoho to môže znieť ako absurdné množstvo času. Dokonca si to ani nepísal nikde do poznámok, len ju nosil vo svojej hlave. Ak ste sa ho chceli kedykoľvek opýtať na čokoľvek ohľadom hry, mohol vám hneď vysypať všetky informácie a fakty. To isté platí aj pre Metal Gear. Nikdy som nepracoval s niekym, kto potreboval toľko dôvery, pretože celá práca na hre bola, ako keby ste prešli slepotou, kedy ste naozaj nevideli nič a postupne sa všetko začalo odkrývať. 

Hideo zhromaždil neuveriteľné množstvo ľudí do kastingu, ktorí odviedli výbornú prácu na tejto fantastickej hre. Je to šialené, je to čudné, nemám tušenie, kedy hra vyjde. Verím, že s natáčaním som už skončil. Myslím, že skončil aj Norman (hrá hlavnú postavu hry), ale mohol by som sa mýliť. Chcem hru už skrátka hrať.”

Death Stranding by tak mohlo mať k vydaniu bližšie než si mnohí môžu myslieť. Treba však dodať, že fáza vylaďovania môže trvať ešte nejaký ten čas. Hra bola potvrdená exkluzívne na PS4, samozrejme bez dátumu vydania. 





Páči sa mi! (+17)






PS4
PC

Vývoj: Sony, 505 Games / Kojima Productions
Štýl: Akcia / Survival
Dátum vydania: 8. november 2019
 14.7. 2020 (PC)
 24.9. 2021 (,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18395)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk