Týždenník - Red Dead Redemption 2 a Zaklínač

Uplynulý týždeň nám konečne prišiel Red Dead Redemption 2 a samozrejme nesklamal, ale mali sme tu aj veľkú dávku Záklínača.

pridal saver 28.10.2018 o 20:32 pod hry
Týždenník - Red Dead Redemption 2 a Zaklínač

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň nám konečne prišiel Red Dead Redemption 2 a samozrejme nesklamal, ale mali sme tu  aj veľkú dávku Záklínača. Totiž objavil sa nám hneď v troch recenziách a to Gwent, Thronebreaker a aj Soul Calibur VI. Dve sú kartové hry a v tretej, teda bojovke sa objavil sám Geralt osobne. Bližšie sa na to pozrite v jednotlivých recenziách.

Čo sa týka Red Dead Redemption tak bez váhania dal najlepší priemer v recenziách posledných rokov a to na Xbox One 98, na PS4 97. Je to pôsobivé dobrodružstvo na divokom západe s prekvapivými detailami a aj keď má pár nedokonalostí, príbeh, akcia a spracovanie to všetko vynahradzujú. Autori to k tomu na Xbox One X rozbehali rovno v 4K v stabilnom framerate, na PS4 Pro ide v polovičnom rozlíšení.

Má to však aj svoju temnú stránku a to nadčasy a neplatenie nadčasov zamestnancov. To sa ťahá s Rockstarom už dobrých 10 rokov a zdá sa že s tým nič nerobia. Náležite tomu sa ozýva stále viac zamestnancov. Oproti tomu Ubisoft túto stránku už dotiahol a v interview opísal ako by to malo fungovať

 

Zo zaujímavostí Rockstar sa vyjadril aj ku GTA VI, kde je rád, že ho nevydáva  teraz za éry Trumpa, kde sa politika ťahá až do extrémov. K tomu tu máme aj cheaty pre Red Dead Redemption 2. Hráči si však ešte Red Dead nezahrajú, ale môžu si ešte viac vylepšiť GTA V, kde vyšla finálna verzia Naturalvision modu.

 

Z iných zaujímavostí hráč Counter Strike to dal na drzovku a rovno na turnaji cheatoval. Dostal ban na 5 rokov, aj keď zrejme si už profesionálne nezahrá. Popritom vyšiel Warthunder už aj na Xbox One, k tomu dostal update s námorným vojskom. Survivalovka Vigor dostala prídavok kooperácie. A aj Forza Horizon 4 dostala veľký update s editorom tratí. Spiderman k tomu dostal svoje prvé DLC.

Zaujímavé informácie sme tu mali o virtuálnej realite, kde šéf CCP štúdia povedal, že pôvodne očakávali, že VR trh bude dva až trikrát väčší ako je teraz, preto aj svoje VR plány zrušili a hovoria, že pokým nenarastie neoplatí sa do neho investovať. Rovnako z Oculusu odišiel ďalší spoluzakladateľ, ale na druhej strane taký Samsung to nerieši a vydáva ďalšiu vylepšenú verziu svojho Odyssey headsetu.

Z mobilov bol ohlásený Xioami mi Mix 3, s displejom na celú plochu a slider vysúvaním. Pridali aj predstavenie Xiaomi Black Shark Helo, herný mobil teraz s dvomi gamepadmi, Amoled displejom a 10GB pamäťou. HTC oproti tomu išlo do blockchainu a predstavilo mobil pre kryptomeny. Oživené boli aj retro konzoly a to retro Atari handheld, a aj Intellivision konzola, ktorá spojí retro hry s novinkami. Zo zaujímavostí sme sa dozvedeli, že Microsoft vyvíjal gamepady pre mobily

Ak hľadáte monitor spísali sme zaujímavé modely v rôznych cenových kategóriách, pridali sme aj popis jednotlivých funkcii.

Priniesli sme videorecenziu na Assassina, doplnili sme to textovou recenziou na Space Hulk Tactics, doplnili brutálnou hrou Guts and Glory a doplnili to recenziou na Battle For Azeroth expanziu pre World of Warcraft. Z hardvéru sme to doplnili recenziou na nové iPhone XS a XS Max.  Pridali sme aj nové číslo magazínu.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk