Pri novom DLC pre Overcooked! 2 budete lámať ovládače

Aj keď sa už vonku ochladzuje, nové DLC pre Overcooked! 2 prinesie závan letnej atmosféry

pridal matus_ace 8.10.2018 o 15:04 pod hry
Pri novom DLC pre Overcooked! 2 budete lámať ovládače

HRY > NOVINKY >

Vonku sa už poriadne ochladzuje a pomaly nám začína byť smutno za horúcimi letnými dňami. Zohriať sa však môžete večer, keď prídete domov a sadnete si za svoj PC či konzolu. Ideálne nie sami, pretože kooperatívny kuchársky titul Overcooked! 2 vám dáva nový dôvod k tomu, aby ste sa k nemu vrátili. Minulý týždeň vyšlo DLC nazvané Surf ‘n’ Turf, ktoré vás zavedie na pláže a do plážových kuchýň a barov.

To so sebou prináša 12 nových príbehových levelov, dva nové Versus levely a troch nových kuchárov. Potešia však aj nové mechanizmy, či sú to menšie grily, alebo najmä vodná pištoľ, ktorou môžete riady umývať aj na väčšiu vzdialenosť a najmä kooperatívne. samozrejmosťou sú aj nové recepty, či už sú to smoothie, kebab, alebo aj zverstvo v podobe burgerov s ananásom. Sympatická je tiež cena, keďže toto DLC dostanete za €4.99.

Ponuka obsahu je tak celkom príjemná, najmä vzhľadom na cenu. Nový príbeh je o tom, ako po fiasku s nemŕtvymi chlebmi v základnej hre Cibuľového kráľa vyhnali na tropický ostrov a on sa do kráľovstva môže vrátiť až vtedy, keď mu pomôžete nájsť dostatok nových receptov. Dôležité tiež je, že sa zmenila aj hrateľnosť. Jadro je síce stále rovnako, no kým pri pôvodnej hre som písal, že je oproti jednotke jednoduchšia, tu je to presne naopak a hra vystrelila obťažnosť do takých výšok, že sa vám z nich zatočí hlava.

Hra vás teraz častejšie delí, dáva vám toho viac na prácu a aj umývanie pištoľou síce niektoré situácie zjednodušuje, no inde si vyžaduje naozaj dobrú kooperáciu. Navyše je aj počet bodov potrebných na získanie hviezd oveľa vyšší ako v základnej hre. Nehovorím, že to je nemožné, no na úspech do konca tejto dvanástky levelov budete potrebovať aspoň dobre koordinovanú trojicu hráčov, pričom stavané sú skôr priamo na štvoricu, čo je badať na rozmiestnení prvkov. Arény sú opäť dynamické, tu a tam sa vám to snaží pokaziť napríklad aj skupinka dôchodcov tancujúcich okolo vašej kuchyne.

Vo dvojici to od vás bude chcieť veľa tréningu, minimum chýb a skvelú spoluprácu. Joy-Con ovládače Switchu pôsobia pritom tak krehké, až som sa občas sám seba pýtal, či viac tréningu ešte dokážu zniesť. Overcooked je ale stále namotávka, takže návrat k nej bol po vyvetraní a oddýchnutí istý. V tom je stále jej najvňčšia sila aj napriek vyššej náročnosti.





Pri novom DLC pre Overcooked! 2 budete lámať ovládače  Pri novom DLC pre Overcooked! 2 budete lámať ovládače  Pri novom DLC pre Overcooked! 2 budete lámať ovládače
Pri novom DLC pre Overcooked! 2 budete lámať ovládače  Pri novom DLC pre Overcooked! 2 budete lámať ovládače  Pri novom DLC pre Overcooked! 2 budete lámať ovládače
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Switch

Vývoj: Team 17 / Ghost Town Games, Team 17
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 7. august 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19901)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk