Coolermaster predstavil Cosmos C700m skrinku

Ak chcete drahú a kvalitnú skriňu pre vaše PC, Coolermaster predstavil Cosmos C700M

pridal saver 5.10.2018 o 21:41 pod hardware
Coolermaster predstavil Cosmos C700m skrinku

HARDWARE > NOVINKY >

Coolermaster C700M bude plne modifikovateľná skrinka s podsvietením, rôznymi panelmi a upraviteľným umiestnením grafiky a presklenenou bočnou stenou. Jednoducho skrinka pred tých, ktorí chcú ukázať čo ich PC skrýva.

Coolermaster predstavil Cosmos C700m skrinku

Bude to hi-endová skrinka, ktorá ponúka výplne a úchytné panely pre rôzne usporiadania komponentov. Celé je to oceľové a dodávané v striebornej, šedej a čiernej farbe, ponúka bočné tvrdené sklo, prekvapivo aj 5.25 mechaniku, doplní ju zásuvkami na 3.5 a 2.5 disky, na 4 SSD disky. Predinštalované budú štyri ventilátory, tri z toho vpredu, jeden vzadu všetky 140mm. Podpora bude aj na 420mm a 240mm veľkosti ventilátorov.

Coolermaster predstavil Cosmos C700m skrinku

Presnejšie skrinka ponúkne:

• Vysoko všestranné rozloženie - Unikátny dizajn podporuje konvenčné, komínové, inverzné alebo vlastné osobité rozloženie. Odnímateľný rámček pre základnú dosku umožňuje inštaláciu mimo skrine.
Upevnenie grafickej karty s riser káblom - Skriňa poskytuje široké možnosti umiestnenia grafickej karty. Vertikálne, horizontálne, na vrchný kryt zdroja alebo na M. Port. Upevňovací rámik možno tiež otočiť až o 90°. Dodávaný je tiež 400mm riser kábel pre možnosť pripojenia vertikálne umiestnené karty k základovej doske.
• ARGB podsvietenie - Dva paralelné pásky s nastaviteľným RGB podsvietením vedú od vrchného panela k prednému a sú doplnené ambientním ARGB podsvietením v spodnej časti, ktoré sa odráža od hliníkových držadiel.
• Rozsiahly systém krytov káblov - Tri dodávane kryty môžu byť aplikované aj na M. Port, vrchná časť zdroje a zároveň umožňujú montáž SSD diskov alebo zásobníkov.
Široká podpora chladenie tekutinou - Dva dodávané ploché rámčeky pre radiátory môžu byť nainštalované na vrchnej, prednej či spodnú stranu a podporujú až 420 mm dlhé radiátory s možnosťou umiestnenia ventilátorov na opačnú stranu.
• Hliníkové panely a držadlá - Brúsený hliník je hlavným materiálom tvoriaci vrchný a predný panel, rukoväte a nohy, ktoré zaručujú ochranu a pohodlie pri preprave.
Oblé bočné panely z tvrdeného skla - Panoramatické bočné panely so zaoblením poskytujú široký pohľad do vnútra zostavy.
• Bohatá konektivita - Pokročilý I / O panel disponuje 4-pólovým jack konektorom, štandardným 3pólovým jack konektorom pre mikrofón, USB 3.1 (Gen 2) Type-C portom, štyrmi USB 3.0 porty, ovládaním rýchlosťou ventilátorov a tlačidlom pre RGB podsvietenie.

Ponuka pre fanúšikov zostavovania bude pekná, ale rovnako pekná bude aj cena, ktorá bude 496 eur.





Coolermaster predstavil Cosmos C700m skrinku  Coolermaster predstavil Cosmos C700m skrinku  Coolermaster predstavil Cosmos C700m skrinku
Coolermaster predstavil Cosmos C700m skrinku  Coolermaster predstavil Cosmos C700m skrinku
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk