Týždenník - týždeň s peknou nádielkou - Tomb Raider, demo Forzy, beta Blackoutu

Tento týždeň bol priam preplnený novinkami a na novú výpravu sa vydala Lara Croft v ďalšom svojom dobrodružstve, nesklamalo demo na Forzu Horizon 4 a spustená bola aj beta Blackout režimu pre COD.

pridal saver 16.9.2018 o 21:45 pod hry
Týždenník - týždeň s peknou nádielkou - Tomb Raider, demo Forzy, beta Blackoutu

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol priam preplnený novinkami a na novú výpravu sa vydala Lara Croft v ďalšom svojom dobrodružstve, nesklamalo demo na Forzu Horizon 4 a spustená bola aj beta Blackout režimu pre COD. Ten niekoho sklamal, niekoho potešil. Osobne ma nejako nevtiahol, autori ponúkli taký stred medzi Fortnite a PUBG, ktorý doteraz zastávalo H1Z1 a toto môže byť nová stredná cesta. Uvidíme, čo ponúkne Battlefield. Keď sme pri Battle Royale, PUBG tento týždeň ukázal zimnú mapu, objavili sa informácie o Conquest režime a nočnom režime.

Forza Horizon 4 ponúkla demo na Xbox One a aj PC a všade ponúkla parádnu optimalizáciu a aj grafiku. Zatiaľ ukázala len malú časť mapy a previedla hráčov všetkými ročnými obdobiami, ale fanúšikovia série už presne vedia, čo môžu čakať. Forza k tomu bola práve dokončená a autori ohlásil Day 1 pack vozidiel s Bond autami. Možno škoda, že nepridali rovno aj Bond misie. Budú však taxi úlohy, kaskadérske úlohy a doplní to aj jedna špeciálna Halo Showcase.

Nvidia sa pripravuje na vydanie svojich kariet a ponúkla priblíženia niektorých funkcií a základnú ponuku RTX2080 a RTX2080ti kariet, ale keďže redakcie už majú karty u seba, leaky sú nezastaviteľné. Mali sme tu už výsledky z rôznych hier a aj benchmark z Final Fantasy XV. Testy na obe karty prídu budúci týždeň a vydanie čakáme koncom mesiaca

Apple tento týždeň predstavilo svoje nové mobily a nové hodinky. ku ktorým už máme aj slovenské ceny. Konkrétne to boli vylepšené Watch hodinky s väčším displejom a pridali sa nové verzie iPhone X, je tam "lacnejší" iPhone XR s 1792x828 6.1" LCD displejom za cenu od 879 eur, vyššia verzia bude iPhone XS ( 5.8" OLED, 2436x1125), na rozdiel od nižšieho mobilu má dve zadné kamery, ale cenovo ide od 1169 eur a najvyššia bude iPhone XS Max (6.2" OLED, 2688×1242), ktorá začne s cenou na 1279 eurách. Sú to pekné pálky a náležite tomu už Xiaomi ukázalo, čo všetko do tej ceny zmestilo - mobil, notebook, náramok a bluetooth headset.

Shadow of the Tomb Raider tento týždeň vyšiel a ukázal zavŕšenie zrodu Lary Croft. Vydanie dopĺňal aj český cosplay a samozrejme nechýbalo veľa porovnaní s predchádzajúcou hrou. Hra vyzerá parádne, aj keď oproti prvým dvom drsným hrám teraz viac farebnejšie. Je to pekná zmena, ako aj to, že je hra primárne zameraná na objavovanie, skúmanie prostredí a hrobky a menej už na akciu. Toto noví autori pekne vychytali, aj keď samotnú akciu až tak dobre nedotiahli. Našu recenziu si dáme v pondelok.

Nechýbali ani novinky zo sveta Assassin's Creed Odyssey, ktorý ponúkne dva herné režimy, jeden štandardný, kde dostanú hráči všetko dopredu naplánované a označené, a druhý náročnejší, v ktorom budete musieť zisťovať a hľadať ciele úloh. Uvidíme, čo pod tým autori vlastne myslia. K tomu hra predstavila aj dodatočný obsah, ktorý dostane po vydaní a nebude ho málo, budú to dve veľké platené kapitoly rozdelené na menšie epizódy a veľa free obsahu.

Z iných noviniek DICE potvrdilo, že pri vydaní do Battlefieldu V zcenzúruje extrémne customizácie postáv, Steam pre zmenu už bude vydávať aj necenzúrované sexuálne hry, podobne Square Enix už bude vydávať všetky Final Fantasy hry aj na Xbox One a Switch a zároveň ohlásila všetky titul, ktoré boli pôvodne len na PS4 aj na tieto dve konzoly. PC však zatiaľ vynecháva. Keď sme pri Switchi, tomu práve Nintendo ohlásilo príchod jeho online služby. Tá bude platená a Nintendo sa tak v tomto pridá k Microsoftu a Sony. Aj keď zatiaľ bude lacnejšie. Popritom Nintendo pre Switch ohlásilo niekoľko titulov vrátane Luigi's Mansion 3.

Zo zaujímavostí boli ohlásené aj oficiálne ocenenia hier zo Strednej a Východnej Európy, kde sa dostanú len hry z tejto oblasti sveta a budú každý rok vyhodnocované. Prvé nominácie už máme tu a o víťazoch budeme rozhodovať aj my, keďže Matúš zo Sectoru je v porote.

Z článkov sme ponúkli dojmy z Cities: Skylines pre Switch, interview s autormi adventúry Sable, rovnako sme sa pozreli na Metro Exodus, zombie tituly Dying Light 2  a Walking Dead, strategický Total War: Three Kingdoms a aj hororové Call of Cthulhu. Pridali sme recenzie na tohtoročný futbal od Konami Pro Evolution Soccer 2019, doplnili sme to kooperačnou hrou Strange Brigade, racingovkou V-Rally 4, VR titulom The Persistence, bojovkou SNK Heroines - Tag Team Frenzy. Pridali sme aj recenziu na mobil HTC U12 plus.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19528)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk