Týždenník - Spiderman, Battlefield a Zaklínač

Tento týždeň nám pekne oživila beta Battlefieldu V, vydanie Spider-Mana, ale aj novinky z oblasti TV seriálu Zaklínač.

pridal saver 9.9.2018 o 22:34 pod hry
Týždenník - Spiderman, Battlefield a Zaklínač

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám pekne oživila beta Battlefieldu V, vydanie Spider-Mana, ale aj novinky z oblasti TV seriálu Zaklínač. Ten totiž dostal hlavnú postavu a to Supermana - Henryho Cavilla, ako sme sa dozvedeli, práve prebieha casting na Ciri, kde sa objavil kontroverzný UK casting naznačujúci, že chcú dievča z UK minorít. Uvidíme, čo nakoniec vyberú, v každom prípade bude sa jednať o mladú 12 ročnú Ciri. Seriál bol k tomu posunutý na skorší dátum a namiesto roku 2020 už môžeme premiéru čakať budúci rok.

Samotný Battlefield V rozbehol svoju otvorenú betu, v ktorej ukázal novú Rotterdam mapu, viac akčnú, mestskú a menej otvorenú, ale vizuálne parádnu a takticky zaujímavú. Doplnila to severská Narvik mapa, ktorá bola už v alfa teste a ktorá ukázala otvorenosť, boj aj s lietadlami a rozsiahlu deštrukciu. Hrateľnosť je rýchlejšia ako v Battlefield 1, ale zároveň je zvýšená taktika a možnosti. Ako nutnosťou starať sa o náboje, o zdravie, tak aj možnosťou opevnení. Stále však beta ukázala dosť chýb a nedotiahnutí, čo bete ani vyčítať nemôžeme, ale uvidíme, ako ich autori stihnú do vydania poodstraňovať. Majú na to viac ako dva mesiace.

Dozvedeli sme sa aj viac o Battle Royale režime, ktorý sa bude volať Firestorom, bude ho hrať 64 hráčov naraz v tímoch po štyroch s tým, že budú mať aj úlohy, za ktoré sa budú získavať tie najlepšie zbrane. Nebudú chýbať ani vozidlá a to hlavne tank. Ukážku sme z toho zatiaľ nemali, ale ukážku ponúkla konkurencia Battle Royale pre Call of Duty, ukázal nám trailer, ako aj mapu. S mapou sa veľmi netrápili a pospájali mapy známe z multiplayeru Black Ops. Vyzerá to však masívne a hráčov bude na bojisku 80. Pritom režim sa do testovania na PS4 dostane už zajtra 10. septembra a 14. septembra sa rozbehne na všetkých platformách.

Z iných noviniek sme tu mali požiadavky na Assassin's Creed Odyssey, viac informácií k dĺžke Metro Exodus, bližšie bol naznačený príbeh Red Dead Redemption 2, ako aj jeho postavy. Pre zmenu Forza Horizon 4 ponúkla zoznam svojich áut a skladieb v rádiách. Z Epicu nám prišla informácia, že už na jeseň vyjde Fortnite Monopoly  a následne budúci rok aj Nerf zbrane s Fortnite témou. Keď sme pri Battle Royale, do 1.0 verzie sa dostala aj Xboxová verzia PUBG, ktorá už ide plynule a má všetky tri mapy.

Zo zaujímavých tém sme tu mali aj koniec Jirka Krála na youtube, čo vyvolalo rôzne reakcie, ale zaujalo vás. Mimochodom, čo sa týka najväčšieho youtube kanálu, je to stále je PewDiePie, ale vyzerá, že do niekoľkých mesiacov ho prekoná T-series kanál, čo je kanál indických filmov. 

Nečakanou správou týždňa bolo to, že hry na olympiáde nechcú a to napriek tomu, že minulý rok hovorili, ako sa chcú priblížiť mládeži. Zrazu si zmysleli, že hry sú len krvavé a brutálne a tie sa nezhodujú s ich olympijským odkazom. Zrejme zabudli na všetky tie športové hry, ktoré by sa tam aj hodili. Ázijská olympiáda - Asian Games je v tomto popredu a už tento rok pridá esports ako sprievodný šport v roku 2022 ako medailový. 

Veľkou témou bol aj Spider-Man, ktorý zabodoval vo svetový recenziách a aj v našej recenzii. Možno neprináša novinky, ale zabaví. Ponúkli sme aj dojmy z Resident Evil 2 dema, ako aj Darksiders IIIJagged Alliance RAGE! a Devil May Cry 5. Z recenzií sme sa pozreli aj na horor Layers of Fear: Legacy. a vzburu robotov v Overload a sériu minihier vo WarioWare Gold. Nechýbala ani recenzia na najväčší slovenský titul tohto roka Shadows: Awakening. Z hardvéru sme si priblížili Steelseries myš Rival 600 a parádny mobile Samsung Galaxy Note 9

Spustili sme aj registráciu na GameJam 2018, kde na Comic Salone dostanete možnosť vytvoriť hru za 30 hodín.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk