Gamescom 2018: One Piece - World Seeker je najambicióznejší titul v sérii

Bližšie sme sa pozreli na ambicióznu hru zo známeho anime/manga univerza

pridal matus_ace 30.8.2018 o 13:13 pod hry
Gamescom 2018: One Piece - World Seeker je najambicióznejší titul v sérii

HRY > NOVINKY >

Namco sa na nás tento rok rozhodli hodiť toľko informácií, koľko sa do nás len zmestí. Takže nám naraz odprezentovali nejakých 8 hier, ktoré sme si následne mohli vyskúšať a medzi nimi nám prezradili viac tiež o titule One Piece: World Seeker. Ten vychádza zo známej anime/manga série a autori sa rozhodne netaja veľkými ambíciami. Konkrétne nám za zatvorenými dverami prezradili, že toto je ich doteraz najambicióznejší One Piece titul.

Je to akčná adventúra, ktorá nás zavedie do otvoreného sveta zloženého z niekoľkých rôznych a zároveň naozaj obrovských častí známeho sveta. Nebude chýbať Prison Island ako centrála Marine. Ak mám byť úprimný, práve stvárnenie sveta trošku zaostáva za naozaj pekným vyhotovením postáv, na druhú stranu sme tých častí sveta videli hneď niekoľko, každá má vlastnú atmosféru a sú naozaj obrovské. Autori to prezentovali tak, že na obrázku každého sveta bol Luffy pre mierku. A bol veľmi maličký.

Naozaj sa pred vami otvorí šíry svet a možnosti jeho skúmania sú obrovské rovnako ako aj vaša sloboda. Jednoducho sa niekam vyberte a choďte to tam skúmať. Možno narazíte na kryštalizované monštrá, o ktorých sa producenti tvárili tajomne a prezradili len to, že budú mať veľký význam. Nevieme však aký. V takomto veľkom svete navyše nesmie chýbať ani zbieranie zdrojov a následný crafting, o čom sme sa však zatiaľ tiež veľa nedozvedeli.

Ak poznáte One Piece (a nezáleží na tom, či z mangy, anime, alebo hier), tak asi viete, že je toto univerzum najmä o bojoch a tie samozrejme nebudú chýbať ani tu. Keďže vám však hra chce nechať veľkú slobodu, nemusíte vždy bojovať priamo. Hra ponúkne tiež stealth možnosti. Môžete sa zakrádať, nepriateľov omráčiť odzadu, či sa dokonca schovať v sude. Ak to nie je vaša šálka kávy, jednoducho do boja nasadíte ikonické pohyby a útoky, no pozor, nečakajú na vás len bežní nepriatelia, ale aj minibossovia a bossovia. Krátka ukážka pôsobila naozaj dobre, no nepotešil fakt, že Namco stále neoznámilo dátum vydania. Vieme len to, že hra vyjde ešte tento rok.





Gamescom 2018: One Piece - World Seeker je najambicióznejší titul v sérii
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk