Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?

Arkádové racingy sú pre mnohých srdcovkou. Séria Need For Speed to v roku 2016 znova skúsila, no neuspokojila všetkých. Je Super Street: The Game skutočným duchovným nástupcom obdobia Underground 2?

pridal rolan 28.8.2018 o 19:05 pod hry
Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?

HRY > NOVINKY >

Rýchle autá, tuning a sexy baby. Ak sa zaujímate o niečo z toho, tak ste s veľkou pravdepodobnosťou už niekedy videli magazín venovaný práve týmto témam s názvom Super Street. Prípadne si aspoň pamätáte časy arkádových racingov, akým bol NFS: Underground 2.  Vývojári z Team6 majú za sebou viacero preketárskych hier, i keď nie všetky si odniesli práve vábivé hodnotenia a úspech zo strany komunity. Teraz chcú v spolupráci so spomínaným magazínom priniesť rovnomennú hru a s ňou najlepší arkádový racing posledných rokov.

Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?

Super Street: The Game mal na tohtoročnom Gamescome pôsobivý stánok, kde sme si okrem samotnej hry mohli prezrieť aj dvojicu vytunených áut. Tie mali predstavovať cestu, ktorú hráč absolvuje. Začnete totiž so starým, rozbitým tátošom za pár stoviek a postupne sa vypracujete na najväčšieho frajera ulíc. K tomu vám dopomôžu stovky licencovaných súčiastok, s ktorými si vybudujete stroj svojich snov. Samotné autá naopak licencované nebudú a podľa slov autorov je to zámer. Tuning je jedným z ich hlavných lákadiel a ponúknu vám tak len základné kostry ako sedan, či hatchback a ďalej už bude len na vás, aké vozidlo dáte z ponúknutých možností dokopy. Okrem možností úprav vzhľadu má byť v hre aj dôkladne prepracovaná fyzika a deštrukčný model vozidiel.

Zarazilo nás, že sa demo arkádového racingu hralo na pretekárskom volante. Tvorcovia asi chceli predviesť, že podporujú aj takéto vybavenie, no sami priznali, že hru preferujú na klávesnici či ovládači. Mali sme príležitosť absolvovať jeden pretek a jeho priebeh si môžete pozrieť na videu. Áno, darilo sa nám katastrofálne a skončili sme na piatej priečke, no vývojár nás ubezpečil, že sme na tom oproti ostatným ešte dobre. Má to vraj byť spôsobené tým, že si musíme zvyknúť na špecifické chovanie vozidla a hlavne mať príležitosť si ho v pokoji upraviť podľa svojich predstáv. Úprimne sme sa ale ani nesnažili preteky vyhrať, skôr poriadne vyskúšať samotnú hru. Tá svojim štýlom naozaj pripomína staré dobré časy. Tuning sme ale žiaľ nevideli a auto sa miestami chovalo pomerne zvláštne. Teda nie, že by sme od takéhoto titulu očakávali reálny jazdný model, no pri hraní na pretekárskom volante to bol pomerne čudný kontrast.

Hra v nás preto zanechala zmiešané pocity. Budeme ju ale naďalej sledovať a ak ste práve na niečo takéto čakali, nevešajte hlavu. Autori majú zjavne veľké ambície, je to ich srdcovka a titul chcú dodať v čo možno najlepšom stave. Taktiež sľubujú aktívny kontakt s komunitou a pravidelné aktualizácie. Držíme palce!





Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?  Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?  Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?
Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?  Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?  Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?
Gamescom 2018: Želáte si návrat čias NFS: Underground 2?
Páči sa mi! (+4)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Lion Castle Entertainment
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 11. september 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk