Ktoré hry nás na Gamescome najviac zaujali?

Vybrali sme desať hier, ktoré nás na najväčšej hernej výstave na svete najviac zaujali.

pridal matus_ace 26.8.2018 o 19:01 pod hry
Ktoré hry nás na Gamescome najviac zaujali?

HRY > NOVINKY >

Ak správne počítam, tento rok nám na Gamescome rukami prešlo presne 100 hier. Nie všetko vyšlo tak, ako sme si predstavovali, takže sme sa k niektorým naplánovaným hrám ani nedostali. Na druhú stranu sme sa však dostali ku hrám, s ktorými sme ani nepočítali. Pomaly vám z toho prinášame dojmy a najbližšie týždne toho ešte bude naozaj veľa, no teraz sme sa obzreli za tým, čo nás na najväčšej hernej výstave sveta najviac zaujalo. Každý z nás si tak vybral 5 hier, ktoré v nás zanechali najlepší dojem.

Rolan:

Call of Cthulhu: Hry od Focus Home Interactive možno nepatria k tým najmasovejším, no to je vlastne dobre. Osobne ich máme veľmi radi a sú zárukou kvality. Z dvojhodinového dema Call Of Cthulhu sme cítili vyspelý zážitok s prepracovaným príbehom a uhladenou hrateľnosťou. Ak radi riešite neľahké úlohy a máte radi tajomno, tak sa máte rozhodne na čo tešiť.

Dying Light 2: Už po pár sekundách prezentácie sme pochopili, že štvornásobne väčšia rozloha prostredia a možnosti tohto pokračovania nie sú len prázdne reči. Všetky vaše rozhodnutia majú mať dôsledky hneď na niekoľkých úrovniach hry. Zmení sa ako príbeh, tak aj vzhľad prostredia a vaše možnosti v hre. Vyzerá to teda ako prepracovaný titul so silným základom, podčiarknúty jedinečným Chrisom Avellonom.

Ktoré hry nás na Gamescome najviac zaujali?

Biomutant: Nie vždy máte chuť na tajomný, komplikovaný titul, či na zápasenie v kopách multiplayer hier. Biomutant sa javí hlavne ako výborná odreagovačka, v ktorej si aj bez dní trénovania užijete efektívne súboje plné combo útokov. Popritom všetkom so svojou sympatickou postavičkou preskúmate zaujímavý svet a príbeh.

Battlefleet Gothic Armada 2: Aj keď mali hráči na jednotku zmiešané názory, autori rozhodne nezaspali. Ďalej stavajú na silnom univerze Warhammer 40k a snažia sa podľa ich vlastných slov vytvoriť najlepšiu Battlefleet hru vôbec. Až 12 rôznych rás, prepracované používateľské rozhranie, až 3 rôzne kampane s otvorenejšou hrateľnosťou a ďalšie vylepšenia nás presvedčili o tom, že sa im to môže podariť.

Jagged Alliance: Rage!: Na tohtoročnom Gamescome sme mali možnosť vidieť hneď niekoľko ťahových stratégií. Odhliadnuc od známej značky nás ale Jagged Alliance: Rage! zaujal najmä vyladenou hrateľnosťou. Vidno, že autori pracujú na titule s láskou a úctou a my veríme, že z toho vo výsledku môže byť veľmi podarený titul.

Ktoré hry nás na Gamescome najviac zaujali?

Ace:

Devil May Cry 5: Mrzia ma len dve veci z ukážky DMC5. Jedna je, že to demo bolo veľmi krátke. Ak by sa dalo, ešte teraz by som za ním sedel. Ak ste mali radi štvorku, tu sa budete cítiť ako doma, pričom hra zostala viac uzemnená v porovnaní s Bayonettou. Druhá je, že sa nám pokazilo nahrávanie gameplayu, takže tu mám dlhé video s čiernym obrazom, ale zato s parádnou hudbou, ktorá sa skvele počúva aj bez hrania.

Diablo 3: Eternal CollectionNie je veľa hier, ktoré mám viackrát. Táto bude jedna z nich. Ak sme mali nejaké obavy z kvality portu pre Switch, po Gamescome sú všetky preč. Hra tam vyzerá dobre, beží dobre a hlavne sa hrá dobre. Táto verzia ponúkne naozaj obrovské kvantum obsahu a najväčšie plus je, že si to so sebou môžete zobrať kamkoľvek a tam pokojne zahrať s trojicou ďalších hráčov. Zatiaľ sme pri čakaní na letiskách zvykli hrávať Mario Kart 8 Deluxe, no to sa od jesene pravdepodobne zmení.

Ktoré hry nás na Gamescome najviac zaujali?

Bloodstained: Ritual of the Night: Veľmi som uvažoval nad touto pozíciou. Control vyzerá skvele, ale demo toho veľa nepredviedlo. Battlefield V som si užil, ale tam dopredu viete, do čoho idete. Z Metra som mal zimomriavky, ale bolo to len o strieľaní ľudí v lese a chýbal tomu kontext. Ale Bloodstained bola jediná hra na Gamescome, kde sa ma jej zástupca po deme spýtal na email, aby mi ho poslal, nech si ho užijem ešte aj doma. Lebo ma jednoducho veľmi bavilo a bolo to vidno. Fanúšikovia pôvodnej Castlevanie sa majú na to tešiť.

Forza Horizon 4: Je až pozoruhodné, ako táto séria dokáže prekvapovať a vždy doniesť niečo nové, čo ju posunie vpred. Vyskúšal som si jazdenie s rôznymi autami vo všetkých 4 ročných obdobiach a zatiaľ sa zdá, že si séria udrží svoju korunu kráľa arkádových pretekov. Spojené kráľovstvo je v hre naozaj pestré, ponúka zaujímavé prostredia a tie sa menia s tým, kedy v nich jazdíte.

Cyberpunk 2077: Asi bolo zrejmé, že sa v našom prehľade objaví aj tento titul, ale zaslúžene sa hre venuje všetka tá pozornosť. Osobne sa už neviem dočkať, keď vy sami uvidíte to, čo sme mohli vidieť my. Z dema padala sánka už len tým, čo všetko sa tam dialo bez jediného prerušenia a ako prirodzene to celé pôsobilo.

Ktoré hry nás na Gamescome najviac zaujali?





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19629)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk